Brazilac i Malezijac se oduševili kad su je vidjeli

Turisti, obitelji, umirovljenici i svi ostali obožavatelji skijanja i Snježne kraljice počeli su se okupljati već oko 14 sati na Krumpirištu, tradicionalnom mjestu navijača.

3.1.2012.
19:18
VOYO logo

Pale su i prve fotografije za uspomenu. Na Sljemenu su se zatekli i Dinicus Neves i Jeremy San, studenti iz Brazila i Malezije.

"U studentskom smo posjetu kod prijatelja, bili smo u pubu i netko nam je dao letak Snježne kraljice. Čuli smo o tome sve najbolje, a sad smo se u to i uvjerili, ovdje je vrlo živo i u zraku je mnogo pozitivnih emocija", rekli su studenti oduševljeni snježnim pokrivačem na Sljemenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepune emocija bile su i Milka Čađo i Iva Nuić, umirovljenice koje su, kažu, i inače često na Sljemenu.

"Ovo nam je postala tradicija, bila sam sve godine do sada, jer jako volim Snježnu kraljicu i svu tu atmosferu oko nje. Taj doživljaj ostaje u srcu i živim od njega sve do sljedeće godine", rekla je Milka Čađo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Krumpirištu se prije samog spusta okupilo oko 200 ljudi, a krijepili su se besplatnim sarmama i čajem. Za mališane su organizirani i popratni sadržaji, poput igre s umjetnim snjegovićima kojeg su djeca mogla grudati ili malih sanjkališta za one najmlađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo