'Apsolutni hit ove sezone je cura od samo 17 godina!'

Ana Jelušić morala se odreći skijaške karijere u 25. godini zbog problema sa zdravljem, te se posvetiti sasvim drugačijem poslu.

2.1.2013.
8:33
VOYO logo

"Posao se sastoji od nekoliko dijelova, od komunikacije preko društvenih mreža, izrade vijesti, slanja newslettera i sličnog, preko brige o novinarima kako bi na svim utrkama na Touru imali podjednake uvjete, sve do operative u ciljnoj ravnini, izvlačenja brojeva, proglašavanja pobjednika, prvih intervjua sa skijašima itd. Što se skijaške karijere tiče, tu možda nisam napravila sve što sam mogla, ali sam znala stati u pravom trenutku, da zadržim zdravlje na razini na kojoj dalje mogu normalno funkcionirati. Imam 25 godina, vidjet ćemo gdje me to može odvesti u mojoj novoj karijeri", ispričala je 25-godišnja Riječanka u razgovoru za tjednik Max.

Zarada joj je, tvrdi, posljednja stavka, ali ima službeni automobil, pristojno zarađuje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zarada mi je posljednja stavka. Nemam stalan posao, imam plaćene troškove, službeni Audi i to mi je dovoljno. Meni je cilj bio ostati u skijanju, u Svjetskom kupu i dok mogu pokriti svoje troškove na kraju mjeseca, meni je to super. Sretna sam kad se dignem ujutro i idem na posao. Sve bih ovo radila i besplatno."

Uoči sljemenske utrke ženskog slaloma koja se vozi u petak, istaknula je jednu mladu nadu svjetskog skijanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apsolutni hit ove sezone je Amerikanka Mikaela Shiffrin, cura koja sa samo 17 godina pobjeđuje u Svjetskom kupu. Slavila je u Areu, a bio joj je to tek 13. nastup na najvećoj pozornici. Impresivno. Ti su rezultati usporedivi s onima Anje Pärson ili Janice", rekla je Ana i najavila Snježnu kraljicu.

"Tamo sam se prvi put popela na postolje, ostvarila najbolji rezultat karijere, dokazala da se iz ničega, uz veliki entuzijazam, može napraviti puno. Diplomirala sam nedavno u Rijeci ekonomiju, logistiku i menadžment upravo na temu Snježne kraljice, ove godine ponovo vozim kameru u ženskoj utrci, nastupam u Utrci legendi, pomažem u organizaciji. Sljeme je mjesto na koje se uvijek rado vraćam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo