U STRAHU SU VELIKE OČI / Sir Alex se boji da će mu City oteti Modrića

Image
Foto: Pixsell

Sir Alex je već u svibnju počeo sastavljati konture momčadi za iduću sezonu, a najviše problema imat će sa veznom linijom. Darren Fletcher ima velikih zdravstvenih problema, a veterani Giggs i Scholes na zalasku su karijera.

6.5.2012.
14:40
Pixsell
VOYO logo

EdenHazard i LukaModrić prvi su izbor Manchester Uniteda u ljetnom prijelaznom roku. Iako klub sa Old Trafforda nema problema s novcem, Sir AlexFerguson svjestan je kako ga za dvojicu sjajnih nogometaša čeka velika borba. Naravno, glavnog konkurenta Škot vidi u gradskom rivalu kojem milijuni ne manjkaju.

"Njihovoj financijskoj moći nitko ne može parirati. Oni mogu kupiti bilo kojeg igrača na svijetu. Ali, ne rade samo to. City objavi da je zainteresiran za određenog igrača i samim time mu dižu cijenu. Na taj način stvaraju ludnicu na tržištu nogometaša", pribojava se Cityjevog načina poslovanja Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi se zato moramo orijentirati na mlađe igrače čiji potencijal možemo razviti u klubu", otkriva menadžer Crvenih vragova.

Sir Alex je već u svibnju počeo sastavljati konture momčadi za iduću sezonu, a najviše problema imat će sa veznom linijom. DarrenFletcher ima velikih zdravstvenih problema, a veterani Giggs i Scholes na zalasku su karijera pa Ferguson u Hazardu i Modriću vidi idealna pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo