ZA SADA SAKUPLJENO 96.000 EURA / Schumacher kupuje Podolskog

Image

Bivši prvak Formule 1, Michael Schumacher, odlučio je na vrlo zanimljiv način pomoću FC Kölnu u kupnji Lukasa Podolskog.

24.2.2009.
11:52
VOYO logo

Sedmerostruki bivši F1 prvak Michael Schumacher odlučio je pomoći klubu u kupnji Lukasa Podolskog. Na originalan i svrsishodan način.

Budući da je deset milijuna odštete, koliko Köln mora platiti Bayernu, poprilično velik novac za taj klub, pokrenuta je internetska stranica (www.pixel.fc-koeln.de) na kojoj se za kupnju jednog piksela mora platiti 25 eura. Schumacher je platio 875 eura i na taj način kupio "dio" Podolskog, te uz donaciju napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratiš ono što ti srce govori, a to je uvijek dobro. Timski duh nema alternativu, govorim to iz iskustva. Meni je uvijek na prvom mjestu bio uspjeh momčadi. Sada ponovno možeš pokazati koliko vrijediš i razveseljavati sve ljubitelje nogometa. Ja ti držim palčeve. Do sljedećeg puta."

Stranica putem koje je Schumacher platio 875 eura sadrži 40.000 pixela. Proda li se sav prostor Kölnu će kupnja biti olakšana za milijun eura. Za sada su sakupili oko 96.000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo