SNJEŽNA KRALJICA / Sandrine Aubert najbolja na Sljemenu

Image

Sandrine Aubert pobjednica je današnjeg slaloma Svjetskog kupa na Sljemenu, Ana Jelušić osvojila je 11., dok je Nika Fleiss završila na 22. mjestu.

3.1.2010.
10:21
VOYO logo

ZAGREB - Francuska skijašica Sandrine Aubert pobijedila je u današnjem slalomu Svjetskog kupa na zagrebačkom Sljemenu, popularnoj "Snježnoj kraljici".

Druga je bila Austrijanka Kathrin Zettel (+0,43), a treće mjesto pripalo je Nijemici Susanne Riesch (+0,74).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrta je bila njena puno poznatija sestra Maria Riesch (+0,97). Od hrvatskih predstavnica Ana Jelušić osvojila je 11. mjesto (+2,62), a Nika Fleiss je završila na 22. poziciji (+4,39).

"Nakon prve vožnje imala sam jaki napadaj astme i bilo je teško izdržati drugi lauf. Željela sam si bolju drugu vožnju, ali s obzirom na okolnosti ne mogu reći da sam razočarana. Budući da je zdravlje problematično, ipak mogu biti zadovoljna. Ovo je izuzetno teška staza, a meni je u drugoj vožnji ponestalo zraka i koncentracije, pa sam zbog toga i radila greške - izjavila je Jelušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale tri hrvatske skijašice, koje su imale visoke startne brojeve, Matea Ferk, Sofija Novoselić i Tea Palić nisu uspjele ući među prvih 30 i izboriti drugu vožnju.

Dvostruka pobjednica sljemenske utrke Austrijanka Marlies Schild, koja je bila druga nakon prve vožnje, pala je u drugoj u samoj završnici utrke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu na Sljemenu skijaši voze slalom Svjetskog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo