BLANKU RAZVESELILO ZLATO / 'Sandra se uspješno nadovezala na moj rad'

Image
Foto: Pixsell

"Sandra je nastavila s uzdizanjem hrvatske atletike što je dobro za mene i moj sport. S tim problemom sam se mučila na početku karijere zajedno s Ivanom Brkljačić."

5.8.2012.
15:52
Pixsell
VOYO logo

ZAGREB - Moj san je zlatna olimpijska medalja kojoj se nadam u Rio de Janeiru, ali mislim da sam već postigla jako puno u karijeri. Ne bi mijenjala karijeru za zlato u Pekingu. Mnogi već sumnjaju u mene, a ja sam sretna i vrlo motivirana da im dokažem da nisu u pravu," kazala je jedna od najboljih svjetskih atletičarki naša BlankaVlašić u razgovoru za slovenski portal siol.net.

Blanka se osvrnula i na rezultate nove olimpijske pobjednice u bacanju diska SandrePerković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sandra je nastavila s uzdizanjem hrvatske atletike što je dobro za mene i moj sport. S tim problemom sam se mučila na početku karijere zajedno s IvanomBrkljačić. Bile smo juniorske prvakinje svijeta 2000. godine, ali tada atletika u Hrvatskoj nije imala odgovarajući tretman. Puno sam radila na podizanju renomea atletike, a sada je taj trend nastavila i Sandra," poručila je Blanka koja u London nije otputovala zbog komplikacija s oporavkom nakon operacije Ahilove tetive.

Blanka smatra UsainaBolta jednim od najvećih atletičara svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je apsolutni kralj atletike. Vrlo je karizmatična i zanimljiva osoba, a već dugo niti jedan sportaš nije bilo toliko popularan na cijelom svijetu. Još od vremena CarlaLewisa," smatra vlasnica srebrne medalje u skoku u vis na OI u Pekingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo