"ZASLUŽILI SMO PROĆI" / Sampdoria izbacila Sevillu

Image

Nogometni klub Sampdoria prvi je put osigurao proljeće u eurokupovima nakon 1992. godine, kada je đenovljanska momčad igrala i izgubila finale Lige prvaka od Barcelone.

19.12.2008.
7:13
VOYO logo

Uspjeli su Antonio Cassano i suigrači pobijediti Sevillu na Luigi Ferraris stadionu 1-0 golom Jonathana Bottinellija u 75. minuti.

Dvostruki uzastopni pobjednici natjecanja, iz 2006. i 2007. godine, tako su se oprostili od natjecanja na četvrtom mjestu. Jedina su momčad uz Glasgow Rangerse u povijesti UEFA-ine lige (ligaški se sustav igra od sezone 2004./2005.) koja nije prošla skupinu sa šest osvojenih bodova. Škotima se to dogodilo upravo 2004. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaslužili smo se kvalificirati zahvaljujući žrtvama koje smo činili cijelo vrijeme natjecanja po skupinama", izjavio je Antonio Cassano nakon utakmice naglasivši:

"Napisali smo novo poglavlje klupske povijesti, obzirom da smo prva generacija kluba koja je došla ovako daleko u Europi u posljednjih 16 godina. Sada se tijekom siječnja moramo igrački pojačati da bismo još bolji dočekali nastavak natjecanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo