tamo seli na ljeto / Sammir se zasitio Dinama i potpisao za Getafe!

Image

'Hvala Upravi GNK Dinama koja mi je dala dva mjeseca da pronađem novi klub, ali eto bilo je potrebno puno manje', napisao je Sammir na Facebooku.

18.1.2014.
19:49
VOYO logo

Dinamov veznjak Sammir, koji je prije dva mjeseca udaljen iz momčadi zbog nediscipline, karijeru bi trebao nastaviti u španjolskom prvoligašu Getafeu, ali tek od ljeta ove godine.

Sammiru na ljeto ističe ugovor s Dinamom, pa će u Getafe preseliti kao slobodan igrač. Nakon 19 kola Getafe je u sredini ljestvice, na 11. mjestu, sa 23 boda, sedam iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji vas prve želim obavijestiti da sam postao novi igrač madridskog Getafea i od ljeta ću svoju karijeru nastaviti u Španjolskoj. Nakon sedam godina u Dinamu došlo je do zasićenja i rastanak je bio moja želja. Rastanak nisam zamišljao na ovakav način, no izgleda da je jedino tako bio moguć. Hvala upravi Dinama koja mi je dala dva mjeseca da pronađem novi klub, ali eto bilo je potrebno puno manje. Sedam godina sam u Dinamu, tu sam proveo najbolje igračke godine i osvojio sve što jedan nogometaš može osvojiti u Hrvatskoj. Hvala svima koji ste bili uz mene sve ove godine, ne samo u lijepim trenucima, nego i u teškim kada su mi mnogi okretali leđa", objavio je među ostalim Sammir na svom Facebook profilu.

Dinamo je prije nešto više od dva mjeseca, 9. studenoga, udaljio Sammira iz prve momčadi zbog "opetovanog iskazivanja nepoštivanja prema klubu i suigračima". Sammir je tijekom karijere u Dinamu imao niz ispada o kojima su često pisali hrvatski mediji, od kašnjenja na treninge nakon noćnih provoda, pa do vožnje u alkoholiziranom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju medija, Sammir je tijekom ove zime odbio ponude grčkog PAOK-a, španjolskih klubova Malaga i Valencije, te turskog Bursaspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo