NAJBOLJI IGRAČ HNL-a / Sammir od kolega dobio veliko priznanje

Image
Foto: PIXSELL

Brazilac s hrvatskom putovnicom pobijedio je sakupivši 62 od 120 mogućih bodova. Drugo mjesto osvojio je napadač Lokomotive Andrej Kramarić sa 40 bodova.

7.12.2012.
12:22
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Veznjak zagrebačkog Dinama Sammir proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je Tportal proveo među kapetanima hrvatskih prvoligaša deseti put zaredom.

Brazilac s hrvatskom putovnicom pobijedio je sakupivši 62 od 120 mogućih bodova. Drugo mjesto osvojio je napadač Lokomotive AndrejKramarić sa 40 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala svim kolegama iz drugih hrvatskih prvoligaša koji su mi svojim glasovima iskazali ovu čast. Uvijek je lijepo dobiti priznanje za svoj rad i ova nagrada mi puno znači, osobito iz razloga jer dolazi od igrača, što ima posebnu težinu," kazao je Sammir prilikom dodjele nagrade koju mu je uručio urednik sportske redakcije TportalaVladimirRadičević.

Sammiru je to druga nagrada nakon što je najboljim bio proglašen i 2010. godine. Ove godine je posebno sretan jer je iza njega odlična polusezona sa jedanaest postignutih pogodaka i četiri asistencije, a debitirao je za hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednjih mjeseci dosta se lijepih stvari posložilo, od poziva u hrvatsku reprezentaciju, zbog čega sam još uvijek presretan, pa do ove nagrade," dodao je Sammir koji sredinom prosinca odlazi na odmor u domovinu. 'Modri' će početkom siječnja otputovati u Brazil na zimske pripreme pa se Sammir neće vraćati u Hrvatsku, već se ostatku momčadi pridružiti u Sao Paulo.

"Jedva čekam odmor kako bi mogao vidjeti jednoipolgodišnjeg sina Noaha," dodao je mladi Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih se dana nagađa kako bi Sammir već u siječnju mogao napustiti Dinamo u čijim redovima je već šest godina. Sammir ne skriva želju za odlaskom, premda je spreman odraditi ugovor do konca.

"Volio bih ići i okušati se u nekoj jačoj ligi. Međutim, spreman sam odraditi ugovor do kraja. Imam još godinu i pol ugovora i sve je otvoreno," kazao je Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike