Bez respekta za legendu / Sammir grubo reagirao na izjavu Ivana Gudelja o tetovažama: 'Ajde ne s*** ti'

Image
Foto: profimedia.hr

Jedan od komentatora je i nekadašnja Dinamov 'cener' Sammir koji nije birao riječi

23.2.2022.
9:59
profimedia.hr
VOYO logo

Ivan Gudelj, legendarni nogometaš Hajduka i bivši izbornik mlade reprezentacije Hrvatske prije nekoliko dana je za Sportske novosti dao intervju u kojem se osvrnuo na uspjehe svog nekadašnjeg kluba i glavnu klupsku vedetu Marka Livaju.

O splitskom 'kraljeviću' Marku Livaji govorio je u superlativima, ali na kraju razgovora je iznio i stav koji se u posljednje vrijeme rijetko čuje u sportu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne mogu shvatiti da se idoli tetoviraju'

"Takvi igrači su uzori mladima i ne mogu shvatiti da se idoli tetoviraju. Živimo u demokraciji pa svatko ima na to pravo, međutim, kad bih mogao, ja bih to nogometašima zabranio. I tetovaže, i naušnice, i piercing. Govorimo o sportašu koji se odriče, kojem je bez rada uzaludan talent", kazao je Gudelj, a onda je pojasnio svoj stav.

Image
Kontroverzno mišljenje /

Zanimljiv stav Hajdukove legende: Nogometašima bi zabranio naušnice, piercinge i tetovaže

Image
Kontroverzno mišljenje /

Zanimljiv stav Hajdukove legende: Nogometašima bi zabranio naušnice, piercinge i tetovaže

"Ne mislim tu na Livaju osobno nego općenito. Ja, koji sam prošao hepatitis, znam kakva je to bolest, a s tetovažama i piercingom možeš se zaraziti. Ukinuo bih i brojeve do 99, svi bi imali od jedan do jedanaest, kao što bih stopirao i kopačke u raznim bojama", zaključio je Gudelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad boy hrvatskog nogometa udario na legendu

Ta njegova izjava je osvanula na jednoj Instagram stranici gdje je izazvala pravu polemiku. Jedan od komentatora je i nekadašnja Dinamov 'cener' Sammir koji nije birao riječi.

Image
Foto: screenshot Instagram

"Ajde ne s**i ti", napisao je nekadašnji 'bad boy' hrvatskog nogometa. Inače, Sammir je još za vrijeme igranja u Dinamo osim nogometnim predstavama plijenio pozornost javnosti brojnim tetovažama i razuzdanim ponašanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilčeva objava izazvala je brojne reakcije čitatelja među kojima su mišljenja podijeljena i o Gudeljevoj izjavi, ali i o Sammirovom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo