ONA ZNA SVOJ POSAO /

Sakupljačica lopti asistirala za pobjednički gol

Image
Foto: www.101greatgoals.com

Munjevitom reakcijom zgodna je djevojka vratila loptu igraču Botafoga, a brza akcija rezultirala je pogotkom Maicosuela.

2.5.2012.
9:05
www.101greatgoals.com
VOYO logo

FernandaMaia preko noći je postala zvijezda u Brazilu nakon što je odigrala veliku ulogu u pobjedi Botafoga u finalu Campeonata Carioca nad Vaco da Gamom. Igrala se 54. minuta susreta u kojem je Botafogo vodio sa 2:0 kada je stoper Vasca izbacio loptu izvan terena kako bi osigurao predah svojoj obrani.

Međutim, tada je na scenu stupila mlada Fernanda, inače sakupljačica lopti. Munjevitom reakcijom zgodna je djevojka vratila loptu igraču Botafoga, a brza akcija rezultirala je pogotkom Maicosuela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog svoje brzine i odličnog pregleda igre Fernandi su pripisali 'asistenciju' za gol kojim je Botafogo osigurao važnu pobjedu.

"Nisam ja postigla pogodak. Samo sam radila ono što i inače radim", skromno se 'branila' simpatična sakupljačica od novinarskih upita i otkrila svoju veliku želju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Voljela bih biti sakupljačica lopti na finalu Svjetskog prvenstva. Nadam se da će mi se želja i ostvariti", rekla je Fernanda.

Ukoliko nastavi s ovakvim pristupom, ne sumnjamo kako će se njezin san ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo