OBRAČUN SA SUCIMA / 'Sad treba Ćiru izbaciti da bi on bio faca!'

Gostujući u emisiji RTL Liga Miroslav Blažević je objasnio zašto je isključen u utakmici protiv Lokomotive. U svom govoru se obrušio na četvrtog suca koji ni ime nije htio spomenuti.

22.9.2014.
10:52
VOYO logo

Nakon što je prikazan sporni detalj iz utakmice Lokomotive i Zadra, nakon kojega je uslijedilo isključenje, Miroslav Blažević je objasnio što se dogodilo.

"Ja vam se kunem da ne znam zašto sam isključen. Nakon što sam isključen rekli su mi zato što sam unišao u teren. Ovaj mali, četvrti sudac, kojem neću ime da kažem, da mu ne bih dao kompliment. Ja sam cijelu utakmicu s njim vodio jedan kurtoazni odnos, ja bih izišao, on bi došao, pa bih mu se ja izvinio. Ali on se pokazao takvim da mu ime neću spomenuti. On je, da bi se napravio važan, sad treba Ćiru izbaciti da bi on bio faca", rekao je Ćiro u svom osebujnom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledaj ovog malog parcova, sad će on njemu sugerirati da me izbaci. Žao mi je jer mu je otac jedan čestiti čovjek, mora ga korigirati jer on to neće postati ako se bude ponašao tako. Hipokrita jedan, mislio sam da je on zadnji koji bi sugerirao da me se izbaci", zaključio je trener Zadra nakon pogledane snimke sporne situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo