Šok za najbržeg čovjeka na svijetu!

Usain Bolt, najbrži čovjek na svijetu, po prvi put u životu neće imati gotovo nikakvu konkurenciju na jednom velikom natjecanju, ovom prilikom na Svjetskom prvenstvu u Moskvi (od 10. do 18.

17.7.2013.
12:26
VOYO logo

Posljednjih je dana atletska publika ostala šokirana zbog dokazanog dopinga Amerikanca Tysona Gayja i Jamajčanina Asafe Powella. Njih dvojica neće trčati u Moskvi, a od ranije je bilo poznato kako niti Yohana Blakea neće biti na utrci 200 metara.

Naime, nedavno je Blake imao dvomjesečnu pauzu izazvanu dvjema manjim puknućima u stražnoj loži, a nedavno je obnovio tu ozljedu i morao je pauzirati, zbog čega nije nastupio na jamajčanskim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, očekivalo se, a i sam je tako Blake najavio, da će u Moskvi braniti zlatnu medalju na 100 metara koju je osvojio na posljednjem prvenstvu. Ipak, neće ga biti niti na 100 metara u Moskvi.

"Ozljeda Blakea koju je imao od travnja bila je veliki problem posljednjih mjeseci i zbog nje nije mogao pronaći pravu formu za veliko natjecanje kao što je Svjetsko prvenstvo. Nakon brojnih analiza odlučeno je da zbog toga otkaže dolazak u Moskvu", rečeno je u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo kako je prije dvije godine Blake na SP-u u Daeguu iskoristio krivi start Bolta u utrci na 100 metara i tako postao svjetski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo