ZLATKO HORVAT IGRAO JE POSEBNU UTAKMICU PROTIV NORVEŽANA: / Pa objavio najluđu fotografiju iz svlačionice na prvenstvu

Image
Foto: Instagram: Zlatko Horvat

Posebnu utakmicu igrao je Horvat, kojemu je norveški vratar Bergerud lani u polufinalu SP-a obranio sedmerac.

21.1.2018.
12:02
Instagram: Zlatko Horvat
VOYO logo

Zlatko Zlaja Horvat bio je smiren i precizan onda kad se to od njega i najviše očekivalo. Horvat je dao tri gola iz tri pokušaja.

HRVATSKA JEDINO OVAKO MOŽE DO POLUFINALA: Borba bi mogla biti dramatična do zadnjih sekundi

Posebnu utakmicu igrao je Horvat, kojemu je norveški vratar Bergerud lani u polufinalu SP-a obranio sedmerac. Uspomene na to još uvijek su prisutne, ali uz motiv više koji je ovog puta i pokazao. Ovaj put Horvat je oba sedmerca zabio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je Hrvatska kakva je bila prije. Uvijek agresivna u obrani, došlo su vratari do izražaja. Trebalo im je samopouzdanja, teško je proći kroz sve to. Kad nemaš pravi ritam i kad ti ne ide u nekim utakmicama onda normalno da je problem. Danas kad je stvarno bilo potrebno Stevanović je bio na zadatku. Uvijek smo velika potpora vratarima. Nekad griješimo mi, nekad oni. Svi smo zajedno, nisu oni posebna sorta.", istaknuo je Zlatko Horvat za kamere RTL-a i dodao:

VELIČANSTVENA HRVATSKA RAZBILA NORVEŠKU:

"Vjerujem da ćemo odraditi pravi posao u srijedu, dobiti Francusku, koja je moćna još uvijek, iako su imali smjenu generacija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko ova pobjeda znači hrvatskim rukometašima najbolje svjedoči i veselje i sreća u njihovim očima, u trenutku kad su razgovarali s brojnim novinarima i strpljivo odgovarali na svako pitanje.

Otpuštanje energije moglo se osjetiti ispred svlačionice Kauboja u kojoj je vladao pravi šou. Zlatko Horvat objavio je fotografiju koja govori sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je Hrvatska, hvala Zagrebu na ovolikoj potpori", napisao je hrabri Zlaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo