BABIĆ PODNIO OSTAVKU NA MJESTO IZBORNIKA HRVATSKE: / Čeka se još samo službena potvrda Saveza

Image

Željko Babić odlučio je podnijeti ostavku na mjesto izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije nakon što u Riju njegovi igrači nisu osvojili medalju!

8.9.2016.
16:26
VOYO logo

Ispadanje u četvrtfinalu olimpijskog turnira od Poljske označeno je kao neuspjeh, kako u HRS-u, tako i u hrvatskoj javnosti koja je od Kauboja u Riju očekivala jednu od medalja.

BABIĆU SE LOŠE PIŠE! Šef Saveza poslao jasnu poruku izborniku: ‘Nisam zadovoljan viđenim’

NAKON SUPER UTORKA STIGAO CRNI ČETVRTAK: Rukometaši, košarkaši, Lucija i Andrea šokirali naciju

Veliko nepovjerenje

Kako Net.hr neslužbeno doznaje, glavni razlog za Babićevu ostavku je veliko nepovjerenje koje je vladalo, kako u trenutku Babićeva preuzimanja kormila reprezentacije, tako i za vrijeme vođenja Hrvatske u razdoblju od veljače 2015. godine pa do danas, a kap koja je prelila čašu bio je neuspjeh u Riju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Završni čin priče koja se proteže danima

Iako se ova priča o ostavci Željka Babića proteže u rukometnim kuloarima već danima, sad je dobila svoj završni čin i čeka se samo službena potvrda Saveza da Babić više nije izbornik Hrvatske.

"Ne možemo vam još ništa službeno potvrditi. Prvo se moraju sastati čelnici Saveza i donijeti odluku, a onda će se sazvati konferencija za medije na kojoj će sve biti rečeno. To je sve što vam mogu reći", kazao nam je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo