Utakmica odluke / Vratar PPD Zagreba Dino Slavić: 'Ispred nas je najteža utakmica godine'

Image

Zagreb sutra igra protiv Aalborga odlučujuću utakmicu Lige prvaka.

8.3.2022.
16:22
VOYO logo

PPD Zagreb sutra igra protiv danskog Aalborga utakmicu koja će im odlučiti sudbinu u Ligi prvaka. Zagreb mora pobjediti, no ne ovise samo o sebi. Elverum mora ispustiti barem bod protiv Vardara. Zagreb je ,kako je sezona odmicala, sve više i više podizao svoju formu, a plasman u najboljih 16 došao bi kao ogromna nagrada.

Za EHF je sutrašnju utakmicu komentirao prvi vratar PPD Zagreba Dino Slavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš početak sezone

"Imali smo težak početak sezone, trebalo nam je vremena da se upoznamo. Za mene kao golmana potrebno je razumijeti obranu i obrani je potrebno razumijeti mene"

Zagreb je nakon dvije loše sezone uspio biti konkurentan u najvećem europskom natjecanju. Nerješenim rezultatom protiv Elveruma i pobjedom protiv Meshkova krenuli su u pozitivni niz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Te utakmica su nam pokazale i dokazale da možemo igrati protiv najboljih ekipa. Od tada smo ili pobijedili ili, nažalost, izgubili samo s golom razlike, kao protiv Vardara, Montpelliera i Kiela. Od tog trenutka smo u dobrom nizu i s dobrim brojem bodova." komentirao je Slavić

Image

Aalborg je prošle godine nastupio na Final 4 Lige prvaka i ove sezone je jedna od najboljih ekipa. Trenutno su na prvom mjestu u grupi ispred jakog Kiela, Pick Szegeda i Montepillera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obrana je naše najjače oružje"

"Pred nama je jedna od najtežih utakmica. Igramo protiv Aalborga koji je prošle sezone bio na EHF FINAL4, to dovoljno govori o njima. Ipak, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Loša je strana što ne igramo kod kuće, ali ćemo svoju borbenost pokazati u Danskoj" rekao je Slavić za EHF

Zanimljivo PPD Zagreb ima treću najbolju obranu u Ligi prvaka. Ispred njega su samo Barcelona i Vardar. Dino Slavić je kao jedan od glavnih razloga za taj uspjeh potpisao novi ugovor na godinu dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Kao što sam rekao, obrana je jedno od naših najjačih oružja, pogotovo u teškim utakmicama. Potpisao sam jednogodišnji ugovor na obostrano zadovoljstvo. Kad sam tek došao u PPD Zagreb, trebao sam biti drugi vratar, ali sam zaradio povjerenje za početak utakmica i jako sam zadovoljan u Zagrebu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo