[VIDEO] ZVIJEZDA KAUBOJA OSVRNULA SE NA DEBAKL U EGIPTU I ISHVALILA NOVOG IZBORNIKA: / 'Znamo da smo krivi. Horvat? On zna što i kako...'

Image
Image

Reprezentativac David Mandić bio je posljednji gost u RTL-ovom podcastu posvećenom Svjetskom rukometnom prvenstvu

30.1.2021.
12:15
VOYO logo

U RTL-ovom podcastu "Igrač više s Ivonom Hemen" u subotu gost je hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, član momčadi koja je nastup na Svjetskom prvenstvu u Egiptu završila na lošem 15. mjestu.

Image
OVO SE UPRAVO DIJELI INTERNETOM: /

Njegovo lice govori sve, najbolje dosad dočarava kako se sad osjećaju naši rukometaši

Nakon ispadanja sa SP-a Lino Červar je napustio klupu reprezentacije, a tamo ga je naslijedio dosadašnji pomoćnik Hrvoje Horvat, s kojim će Kauboji na kvalifikacijskom turniru u ožujku pokušati izboriti Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On zna sve o nama'

Mandić je u podcastu prokomentirao nastup Kauboja na SP-u.

"Život ide dalje, dogodilo se to što se dogodilo, ali život ide dalje. Znamo da smo krivi.", rekao je Mandić i nokrenuo se sljedećim izazovima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo puno vremena, novi izbornik Horvat me vodio i drago m je On zna sve o nama, nećemo puno trenirati. Moramo sve zaboraviti i okrenuti se kvalifikacijama".

Teške kvalifikacije

Kauboje sada s novim izbornikom očekuje nastup u kvalifikacijskoj skupini za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju početkom ožujka, na kojemu će Hrvatska u skupini u Montpellieru igrati s domaćinom Francuskom, Portugalom i Tunisom, a plasman na OI izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Horvat zna što i kako s dečkima, vidjeli ste što je napravio s Nexeom. Sve ćemo napraviti da se kvalificiramao. Bit će jako teško, to su super ekipe, moramo ih maksimalno analizirati i dat ćemo sve od sebe da se kvalificiramo

Sve što je rekao pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo