[VIDEO] GOLČINA KOJU VRIJEDI VIDJETI NEKOLIKO PUTA: / Pogledajte potez utakmice kojim je počeo preokret protiv Srbije

Image

Ključni trenutak utakmice bio je pogodak Ane Debelić za smanjenje vodstva na 14:12

8.12.2020.
23:52
VOYO logo

Hrvatske rukometašice su u napetoj završnici svladale reprezentaciju Srbije sa 25-24 (14-14) te s tri pobjede osvojile prvo mjesto u skupini C prvog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Danskoj pa će u drugom krugu krenuti s maksimalna četiri boda.

Dora Krsnik je sa šest pogodaka bila najbolji strijelac hrvatske reprezentacije. Ćamila Mičijević postigla je pet pogodaka, a Larissa Kalaus četiri. Triput je mrežu zatresla Josipa Mamić. Tea Pijević je imala sedam obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Croatia celebrate after winner over Serbia during the EHF EURO 2020 European Women's Handball preliminary round match between Serbia and Croatia at Sydbank Arena in Kolding in Denmark, on December 8, 2020.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix),Image: 574540810, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Ključni trenutak utakmice bio je pogodak Ane Debelić za smanjenje vodstva na 14:12. Ćamila Mičijević pokrenula je akciju i dala Debelić na crtu, a ovaj je lijepo poentirala. Zatim je do poluvremena Debelić zabila još dva gola i Hrvatska je na pauzu išla s remijem. Može se reći i kako je tu započeo preokret.

Ključni pogodak pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo