TELEMACH POTEZ DANA / Vi ste odlučili koji je najbolji! Telemach potez dana protiv Rumunjske je bomba briljantnog Klarice

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV

17.1.2024.
11:15

Hrvatska rukometna reprezentacija završila je prvi krug natjecanja. Sjajnom pobjedom protiv Rumunja, naši su uspjeli bez poraza proći dalje, ali prenose samo jedan bod.

Briljantan je bio Luka Lovre Klarica koji je sa sedam golova bio sjajna zamjena za ozlijeđenog Ivana Martinovića, a upravo ste njegov 5. gol odabrali za Telemach potez dana.

Za bombu Klarice glasalo je 70 % ljudi te je iza sebe ostavio sjajnu akciju Hrvatske (17 %) koja je završila pogotkom Kušana. Na trećem mjestu završila je asistencija Luke Cindrića (13 %) koji je u stilu 'Konobara' (Toni Kukoč) dodao za debitantski gol Kušana.

Image
Foto: RTL

Naši rukometaši sljedeću utakmicu igraju već sutra protiv Francuske s prijenosom na RTL-u. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' počinje u 17:00, a utakmica u 18 sati.

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama