TELEMACH POTEZ DANA / Vi ste odabrali! Cepelin na relaciji Karačić-Šoštarić Telemach je potez dana u utakmici protiv Španjolske

Sudjelujte i u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatnog gledanja na platformi EON TV

13.1.2024.
10:26

Hrvatska rukometna reprezentacija sjajnom je predstavom sinoć u SPA Areni razmontirala Španjolce i pobijedila s nevjerojatnih deset razlike.

S po osam golova naše su predvodili Ivan Martinović koji je i osvojio nagradu za igrača utakmice te Mario Šoštarić čiji ste gol iz cepelina i odabrali kao Telemach potez dana.

Naime, odmah po završetku utakmice mogli ste birati za najbolji potez s iste, a s 52 % glasova cepelin Karačić-Šoštarić iza sebe je ostavio 'Bombu Tina Lučina' (30 %) te brzi 'Blitzkrieg Hrvatske' u kojoj je prvo Mandić sjajno obranio, a potom Martinović zabio preko cijelog terena (18 %).

Image
Foto: RTL

Naši rukometaši sljedeću utakmicu igraju već sutra protiv Austrije s prijenosom na RTL-u. Emisija 'Vrijeme je za rukomet' počinje u 19:45, a utakmica u 20:30 sati.

I ne zaboravite, tijekom svake naše emisije 'Vrijeme je za rukomet' imate priliku glasati za Telemach potez dana. Skenirajte QR kod na ekranu i odaberite tko vas je od rukometaša najviše oduševio.

Također, sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV. 

Sadržaj nastao u suradnji s RTL native timom i Telemach Hrvatska!

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama