SAMO KRENI, RASTI I CVITAJ / Valbruna u znaku mini Erste rukometne lige, najvećeg sportskog inkubatora mladih talenata u Hrvatskoj

Image
Foto: Balic&Metlicic Handball Camp

I ove godine Rovinj domaćin jednog od turnira

17.4.2023.
14:24
Balic&Metlicic Handball Camp
VOYO logo

Prošla je subota u rovinjskoj dvorani Valbruna bila u znaku mini Erste rukometne lige, najvećeg sportskog inkubatora mladih talenata u državi.

Image
VEŽITE SE, POLIJEĆEMO /

Ljudi, počelo je! Krenula nova sezona najvećeg sportskog inkubatora u Hrvata

Image
VEŽITE SE, POLIJEĆEMO /

Ljudi, počelo je! Krenula nova sezona najvećeg sportskog inkubatora u Hrvata

I ove godine Rovinj je domaćin jednog od turnira u Istri, a svakako je važno navesti da su se domaćini iz ŽRK Rovinj potrudili da ova manifestacija bude organizacijski dobro posložena, te će sigurno djeci i njihovim trenerima biti od velike koristi u budućem radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki turnir ima svoje favorite

Kako to i obično krene svaki turnir ima svoje favorite, male ali opet velike natjecatelje, svi sa jednim ciljem dolaze da se domognu medalje i pehara, vrijednih nagrada sponzora projekta Erste banke.

Image
Image

U nadmetanjima sa malom loptom moglo se vidjeti svakakvih poteza, sigurno je jedno da im je rukometna lopta prirasla srcu , a dresovi ekipa za kojih su igrali prva velika sportska emocija vrijedna pažnje i budućih ulaganja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završenih kvalifikacijskih utakmica na kraju su medalje i pehare podijelili pobjednici ženskog finala , pobjednice iz kluba ŽRK Pećine , srebrene su bile igračice ŽRK Rovinj, a Zametu je pripala brončana medalja. Kod dječaka su u finalu slavili dječaci Kozale protiv Rovinja , a treće mjesto pripalo je Adriaticu.

Sebastian Kruljac: 'Ovaj turnir i cijeli projekt nama je itekako važan'

Trener iz ŽRK Pećine Sebastian Kruljac imao je samo riječi hvale za svoje curice , a najvažnije da su i one svoj uspješan nastup na rovinjskom turniru okrunile medaljama i pobjedničkim peharom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Ovaj turnir i cijeli projekt nama je itekako važan, jer djeca se natječu i imaju veliki broj utakmica što im je kao početnicama jako važno. Idemo na sve turnire, a raduje nas što ćemo i na idućim turnirima u Labinu i u Rijeci pokušati doći do bodova za veliko finale u Splitu. Imamo talentiranu generaciju i vjerujem da će nekolicina njih kasnije prijeći na veliki rukomet", rekao nam je po završetku mladi trener Sebastian Kruljac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo