VEŽITE SE, POLIJEĆEMO / Erste rukometna liga krenula u novoj 2023. sezoni

Image

Započela Erste rukometna liga u novoj 2023. sezoni

28.3.2023.
15:32
VOYO logo

U sportskoj dvorani Lina i Marije krenula je protekle subote još jedna sezona Erste rukometne lige, šesta godina i još jedan dolazak u Umag gdje se okupio rekordan broj sudionika kada je u pitanju nasjevernija točka održavanja ovog projekta RK BM 07 iz Splita. Inače, radi se o najvećem sportskom inkubatoru mladih talenata u Hrvata.

Image
Image

48 natjecateljskih ekipa

U suorganizaciji sa domaćinima iz RK Umag koji su zaista na najbolji način ugostili 48 natjecateljskih ekipa, što ukupno čini oko 520 sudionika u konkurenciji djevojčica i dječaka , turnir je protekao u sjajnom ozračju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BRAVO SVIMA /

Završena Erste rukometna liga koja je postala više od obične lige: Uz slogan 'od male lopte do velike arene' pobijedili Izviđač i Zamet

Od malih se rukometaša moglo vidjeti kako uživaju u najranijim nadmetanjima, a sam turnir završen je u poslijepodnevnim satima uz veliku podršku roditelja, trenera i brojnih gledatelja u umaškoj dvorani.

Osim po rukometnim vještinama moglo se uživati i u fair play bodrenju protivnika, a završne borbe za odličja donijela su silan naboj i poneku suzu radosnicu, jer nekima je od ovih mališana ovo bilo i prvo natjecanje u njihovoj maloj sportskoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zanimljive utakmice

Nagrade su podijelili Vili Bassanese gradonačelnik Umaga, te Juraj Radovčić jedan od začetnika rukometnog sporta u Istri.

Pobjednici u 2013 godištu kod dječaka bili su RK Umag, drugo mjesto pripalo je RK MOCK, a treći su bili dječaci RK Čavle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U godinu dana mlađem godištu prvo mjesto je zauzeo 28. April iz Kaštelira, drugi su bili igrači Poreča, a treći mališani RK Čavle.

Image
Image

Medalje kao znak uspješnosti, ali veliki pljesak svima. Svi su junaci!

Najmlađi dječaci su podijelili medalje redom Crikvenica, Umag i kao treći 28.April. Kod djevojčica u 2012.godištu prve su bile curice RK Omišalj, druge Karlovac, a treće iz ŽRK Umag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 2013 godištu prve su bile igračice Senie, druge Crikvenica, a treće mjesto zauzele su curice Ivanića.

U onoj najmlađoj zlatne su bile igračice Raba, drugo mjesto pripalo je Drenku, a curice ŽRK Umaga zuzele su treću poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo