najveće iznenađenje Lige prvaka / U Kielceu kasne plaće, ali PSG tuku s 10 razlike, Cindrić tvrdi: 'Učinili smo nemoguće!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Luka Cindrić možda je utrpao pet komada svojoj budućoj momčadi

2.5.2019.
13:50
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometni svijet na trenutak se zaustavio ove subote. Luka Cindrić i njegov Vive Kielce apsolutno su demolirali najbogatiji rukometni klub na svijetu PSG u dvoboju četvrtfinala Lige prvaka.

Kako je riječ o suštim suprotnostima u financijskim situacijama kod ovih dvaju klubova, pobjeda Kielcea od deset razlike graniči sa stvarnošću, no još je jednom potvrđena ona stara da "nije u šoldima sve".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budimo realni i ovo što smo mi napravili u subotu je bilo nemoguće, pa se ipak dogodilo. Ovakve utakmice su poseban motiv. Nekako, kada sam vidio kako je to Vardar dva dana ranije napravio protiv Szegeda nadao sam se da možemo i mi. No, kako smo mi mogli njih dobiti deset, mogu i oni nas ne budemo li dobri", rekao je Cindrić za Spostske novosti.

Velika pobjeda važnost ima iz više razloga. Kielce je već dugo u financijskoj krizi. Nevjerojatno je to na na ovoj razini igračima kasne plaće, ali stvarnost je to koja je postala svakodnevica poljskog kluba, a od jeseni i Igora Karačića koji će se klubu pridružiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Luka Cindrić možda je utrpao pet komada svojoj budućoj momčadi. PSG i njihov trener Raul Gonzalez ne skrivaju afinitete prema hrvatskom reprezentativcu, a spominjala se i cifra od 4 milijuna eura koju poljski klub navodno traži za Cindru.

Možda će upravo taj transfer biti rješenje njihovih financijskih trzavica, ali nema brige za kreaciju s pozicije srednjeg vanjskog jer je Igor Karačić pravi čovjek za taj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, uzvratna utakmica Kielcea i PSG-a igrat će se u nedjelju u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo