ŠPREM PRONAŠAO SAVRŠENOG IZBORNIKA, ON SE JAVIO I REKAO ŠTO MISLI O TOME: / 'Lijepo je kad čovjek čuje tako nešto, ali...'

Image

HRS je u potrazi za novim čelnim čovjekom stručnog stožera

27.1.2021.
20:44
VOYO logo

Bivši rukometni reprezentativac GoranŠprem otkrio je u utorak koga on želi vidjeti na klupi reprezentacije. Spominjali su se uglavnom Slavko Goluža, Hrvoje Horvat i Veselin Vujović, ali on ima novi prijedlog.

“Volio bih da to bude Petar Metličić. Radi u rukometu i već je bio pomoćnik Željku Babiću. Ne trebaju nam eksperimenti, treba nam čovjek iznutra, a Pero sve kuži i poznaje. Imamo puno dobrih mladih trenera, moj glas ide njemu”, poručio je Šprem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dan kasnije njegove riječi prokomentirao je legendarni Metličić te je hladno poručio da ga u ovom trenutku ne zanima taj posao. Zašto? Pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoga imena spominju se posljednjih dana, red je dugačak, a uskoro bismo trebali doznati ime novog čovjeka koji će s Duvnjakom i društvom loviti plasman na Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“8. ožujka je okupljanje. 30 dana minimalno prije toga moramo poslat dopis klubovima iz kojih će doći naši reprezentativci. Zadnji dan je 8. veljače u kojem bi se trebamo poslat dopis. U narednih par dana moramo odredit izbornika”, rekao je za RTL je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

“Prema našim propozicijama, koordinator daje prijedlog potencijalnih kandidata za izbornika i obrazlaže prijedlog i onda se raspravlja tko bi bio adekvatan izbor u ovom trenutku.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, upravo Lino Červar je koordinator za muški rukomet, i on će morati obaviti razgovore s kandidatima te ih predložiti Upravnom odboru Saveza. Upravo zato, mnogi misle da najveću šansu imaju njegov pomoćnik Horvat, kao i Goluža s kojim je surađivao.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo