ŠIPIĆ GOVORIO O KVALITETAMA NOVOG HRVATSKOG IZBORNIKA: / 'Imamo vrhunske igrače, samo treba znati stvoriti dobru atmosferu'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Osvrnuo se hrvatski pivot i na kvalifikacije koje Hrvatsku očekuju za nešto više od mjesec dana

27.1.2021.
19:53
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva u Egiptu uz osjećaj da je mogla bolje. Ispadanje prije četvrtfinala nije bio rezultat kojem smo se nadali jer je Hrvatska uoči prvenstva bila među najvećih pet favorita.

Po povratku iz Egipta pivot Hrvatske Marin Šipić gostovao je u RTL-ovoj emisiji Vrijeme je za rukomet, u kojoj je pričao o tome kako je doživio protekli turnir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sve dio sporta. nema se tu što kome zamjeriti, svi smo htjeli otići doma s medaljom. Mislim da smo se mučili od prve utakmice i jednostavno nije išlo ove godine, što god smo probali. Svi su igrači već otišli u svoje klubove, došao je i taj dio sezone. Jednostavno se moramo za sljedeće natjecanje pripremiti da ne bude ovako", rekao je Šipić te progovorio o potencijalnom novom izborniku.

Image
VUJOVIĆ PRIZNAO DA BI VOLIO VODITI HRVATSKU PA OBJASNIO: /

'Njih dvojicu ne bih nikad vodio na prvenstvo'

Image
VUJOVIĆ PRIZNAO DA BI VOLIO VODITI HRVATSKU PA OBJASNIO: /

'Njih dvojicu ne bih nikad vodio na prvenstvo'

'Mora se znati tko što radi'

"Iskreno, ja se samo nadam da će novi izbornik biti bar upola uspješan kao Červar. O imenima ne bih pričao jer ni mi igrači ne znamo tko će ga naslijediti. Od novog izbornika treba očekivati da stvori dobru atmosferu. Imamo vrhunske igrače koji znaju što rade možda i najbolje na svijetu. Izbornik ne bi trebao imati strogih principa, ali i mora se znati tko što radi", rekao je Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se hrvatski pivot i na kvalifikacije koje Hrvatsku očekuju za nešto više od mjesec dana.

"Sigurno da postoji doza presinga uoči kvalifikacija, na papiru su stvarno teški protivnici, no ovo prvenstvo je izgledalo lagano pa smo mi to zakomplicirali. Lijepo je da se nitko nije oprostio od reprezentacije od igrača, da nas nitko nije napustio sad kad je teško", zaključio je Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo