Sin Borut plakao kad je tatu vidio na velikom ekranu!

Na rukometnoj utakmici Lige prvaka između Zagreba Croatia osiguranja i Barcelone na tribinama zagrebačke Arene bio je i Borut Puc, sin tragično preminulog Iztoka.

24.10.2011.
14:46
VOYO logo

"Iztokova supruga Jasenka, moja sestra, još je u Americi, gdje čeka svu potrebnu papirologiju kako bi s urnom došla u Zagreb. Očekujemo je najkasnije do četvrtka. Treba sakupiti svu potrebnu dokumentaciju o prijenosu urne iz Amerike u Hrvatsku, a to zahtijeva puno vremena", rekao je Hrvoje Horvat mlađi.

Znaju li se već pojedinosti pogreba? "Ne, zasad se još ništa ne zna, dok se Jasenka ne vrati. Onda će se sve u nekoliko dana dogovoriti. Ostaje plan da se dio pepela prospe na grobu Iztokove majke u Sloveniji, a dio u Novalji, na otoku Pagu, gdje je šogor uvijek volio dolaziti i to mjesto jako mu je priraslo srcu", istaknuo je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu će sigurno biti priređena i komemoracija za jednog od najboljih svjetskih rukometaša.

"S obzirom na to da će urna stići tek krajem tjedna, dogovaramo se da napravimo komemoraciju 3. studenoga. Naime, većine ljudi neće biti za Dan mrtvih pa smo odredili kasniji termin komemoracije", rekao je Zoran Gobac, čovjek koji je Iztoka Puca doveo u Zagreb iz banjalučkog Borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje će biti komemoracija? "Dogovaramo malu dvoranu Vatroslav Lisinski", rekao je. S Borutom je bio prije utakmice.

"Teško mu je, kao i članovima njihove uže obitelji. Malo smo pričali, a nakon utakmice su teta Vanja, baka Dunja i Borut odmah otišli iz zagrebačke Arene", zaključio je Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110200864006 arti-201110220036006 arti-201110201061006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo