RIJEČ STRUČNJAKA / Silvio Ivandija za Net.hr: 'Zagrebaši su dobro pustili krv protiv PSG-a. Mogu oni i do četvrtfinala'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Silvio Ivandija prokomentirao nam je noć za pamćenje u Areni i RK Zagreb Andrije Nikolića

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

1.3.2024.
6:40
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Fantastični rukometaši Zagreba sudionici su osmine finala Lige prvaka. Jučer su u punoj Areni Zagreb srušili u dramatičnoj utakmici moćni pariški stroj zvan PSG rezultatom 28-26. Na poluvremenu je bilo 13-13. Uz rapsodiju protiv Kolstada (25-34 u gostima 21. veljače), ovo je bila najbolja utakmica ove sezone za izabranike Andrije Nikolića. Zagreb je pet godina čekao ovaj trenutak. Jer, upravo je toliko godina prošlo od posljednjeg Zagrebovog nastupa u nokaut fazi elitnog rukometnog klupskog natjecanja.

Image
'TRENER IZ SJENE' /

Razgovarali smo s Andrijom Nikolićem uoči utakmice sezone: ' Imamo plan za PSG'

Image
'TRENER IZ SJENE' /

Razgovarali smo s Andrijom Nikolićem uoči utakmice sezone: ' Imamo plan za PSG'

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija 3. ožujka igra novu utakmicu protiv Rumunjske. Susret je jako bitan u kvalifikacijama za EP. Gledajte ga na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nećemo računati COVID sezonu 2020./2021. kad nisu ni igrali osminu finala protiv Flensburga, jer zbog previše pozitivnih testova pobjeda se upisala Nijemcima rezultatom 10-0. SG Flensburg-Handewitt je prošao dalje. Silvio Ivandija, poznati rukometni trener, tvrdi kako ovaj RK Zagreb može i do četvrtfinala. To nam je rekao u trenutku kad su naši zagrebački lavovi slavili na terenu.

Image

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ovu pobjedu igrači Zagreba su dobro pustili krvi. Nastradao je Gojun, Klarica poderan cijeli po vratu. To što su protiv PSG-a napravili Matej Mandić na golu i Luka Lovre Klarica, to je za pamtiti. Ovom pobjedom RK Zagreb je opasno najavio kandidaturu da će u nastavku Lige prvaka napraviti dobar rezultat. Spremni su oni za više. Jako im je dobra atmosfera, ekipa dobro između sebe diše. Vidi se da ih nosi ta jedna euforija. Sad kad se još i Arena napunila, Zagreb će u takvom jednom momentumu postati jako teško zaustavljiv".

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Silvio Ivandija poznati je rukometni trener.

Andrija Nikolić je iz svojih igrača izvukao maksimum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito da je Andrija Nikolić pripremio ekipu za svaku utakmicu koju je vodio do sad jako dobro. Dečki su dobro reagirali. Znači da mu je uspjelo u svakom pogledu s ekipom. Treba mu čestitati na tome i na prikazanom dosad", završio je Silvio Ivandija.

Za spomenuti kako je RK Zagreb ovom pobjedom prestigao Pick Szeged na petom mjestu ljestvice, a u zadnjem kolu će na gostovanju kod Kiela pokušati dodatno popraviti plasman, čime bi trebao dobiti lakšeg protivnika u osmini finala. Dodajmo da bi Zagreb prošao dalje čak i da je izgubio jer je Kielce bio bolji od Kolstada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo