RUKOMETNA EGZOTIKA: / Zagreb u Ligi prvaka igra u Istanbulu

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb u večernjim satima subote nastavlja svoj hod Ligom prvaka.

24.10.2015.
11:00
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Turska momčad jedina je u cijelom natjecanju koja još nije ovojila niti boda. PPD Zagreb, petoplasirana momčad svoje grupe sa šest bodova iz pet utakmica, potrudit će se da tako i ostane.

Kvaliteta na strani Zagreba

"Bit će teško jer Bešiktaš je protivnik protiv kojeg nemamo pravo na kiks. Gledali smo njihove utakmice i nitko ih nije razbio. Također, zabijaju dosta golova, što znači da puno trče. Oni moraju nekoga dobiti i vjeruju da smo to mi. No, na našoj je strani kvaliteta, imamo široku klupu i iskustvo igranja u Ligi prvaka. Uočili smo da oni padaju u zadnjih 15 minuta i vjerujem da ćemo to iskoristiti, jer smo u dosadašnjim utakmicama pokazali da svih 60 minuta možemo igrati u visokom ritmu", analizirao je igru suparnika i najavio put kojim doći do pobjede Luka Stepančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nula na bodovnom kontu ništa ne znači

Slično razmišlja i Domagoj Pavlović koji pred ogled 6. kola kaže:

"To što je Bešiktaš izgubio sve dosadašnje dvoboje u Ligi prvaka ništa ne znači. Oni se dižu iz utakmice u utakmicu i tražit će pobjedu. Sigurno misle da će im to biti lakše ostvariti protiv Zagreba, negoli u dvobojima sa Veszprémom ili Kielom. Treba izdvojiti makedonskog reprezentativca Nemanju Pribaka oko kojeg se sve vrti. No, mi smo puni pozitivne energije, a pobjeda bi nam puno značila jer dolazi reprezentativna pauza, pa ćemo se moći malo odmoriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri pobjede i dva poraza drže hrvatske prvake na petom mjestu ljestvice koju predvodi Veszprém sa devet, a kojeg slijede Kiel i Paris Saint-Germain sa po osam bodova. Ispred Vujovićeve momčadi još je s njima bodovno izjednačeni Flensburg, a slijede Wisla sa tri, Celje sa dva i Bešiktaš bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo