neugodna situacija / PPD Zagreb zbog izbacivanja Bjelorusa može ostati bez osmine finala LP?

Image
Foto: Joško Herceg

EHF je odlučio izbaciti Ruse i Bjeloruse iz svih natjecanja.

2.3.2022.
10:55
Joško Herceg
VOYO logo

PPD Zagreb mogao bi postati kolateralna žrtva u priči oko izbacivanja Ruskih i Bjeloruskih klubova iz Lige prvaka. Naime EHF je kao i većina drugih krovnih sportskih organizacija izbacila ruske i bjeloruske klubove iz svojih natjecanja.

To bi se moglo vrlo negativno odraziti na PPD Zagreb. Zagrebaši su u skupini Lige prvaka s bjeloruskim Meškovom iz Bresta. Vrlo lako bi se moglo dogoditi da se Zagrebu oduzmu bodovi osvojeni protiv Meshkova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduzimanje osvojenih bodova

To bi ih jako udaljilo od prolaska u osminu finala Lige prvaka, a izjavu povodom ove situacije za Sportske novosti je dao i direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suspenzija Brest Meškova nama neće donijeti ništa dobro. Što će se konkretno dogoditi još ne znamo. Registriraju li se utakmice između Vardara i Bresta s 10:0 za Vardara mi moramo uzet bod Kielu ili Aalborgu doma. Kao da nismo dovoljno kažnjeni krađom u Montellieru ili Skopju."

Što će se dogoditi sa Zagrebom još nije poznato, no bila bi šteta da nakon odličnih posljednjih nekoliko utakmica ostanu bez zaslužene osmine finala

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo