PORTUGALSKI IZBORNIK BIJESAN NAKON PORAZA OD HRVATSKE: / 'Duvnjak je trebao dobiti crveni, a suci su rekli da to nije ništa'

Image
Image

Nakon susreta oglasi se izbornik Portugala Paulo Jorge Pereira

14.3.2021.
10:06
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija je u susretu 2. kola kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijske igre u Montpellieru pobijedila Portugal s 25:24 i ostala u igri za Tokio.

Hrvatski rukometaši pobijedili su dramatičnoj utakmici Portugal s 25:24 golom Luke Cindrića 20 sekundi prije kraja. Izabranici Hrvoja Horvata su se “vratili iz mrtvih” jer su veći dio utakmice odigrali jako loše, a početkom drugog dijela gubili su sa šest razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnjih 15 minuta uslijedio je veliki preokret kojeg su začetnici bili krila Ivan Čupić i David Mandić, a u dramatičnoj završnici presudila je Cindrićeva kvaliteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UTAKMICA S PORTUGALOM BILA JE PREKRETNICA: /

Niste ni svjesni što bi se dogodilo da smo izgubili; 'Sad ću vam objasniti...'

'Pogledali smo snimke'

Nakon susreta oglasi se izbornik Portugala Paulo Jorge Pereira koji je bio bijesan na suđenje.

"Dosta mi je moralnih pobjeda s tim sucima, to su isti oni koji su nam sudili na Europskom prvenstvu i tad su znali pravila, a danas je izgledalo kao da ih ne znaju. Hrvatska je izgledala kao da je spremna za poraz, a mi nemamo snage boriti se u ovakvim bitkama", rekao je Pereira pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Duvnjak je trebao dobiti crveni karton. Već smo pogledali snimke. Suci su rekli da to nije bilo ništa. Još smo i igrali bez Ruija Silve u tri napada. Da je Duvnjak dobio crveni, kao što je trebao, ne bi bilo takvih sankcija. Rui ne bi trebao otići", prenosi njegove riječi portugalski O Jogo.

Hrvatska igra večeras zadnju kvalifikacijsku utakmicu protiv Tunisa. Pratite ju od 18:30 u prijenosu uživo na RTL televiziji i na platformi RTL Play te u tekstualnom prijenosu na portalu Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo