NEKAD JE VLADAO SVIJETOM: / Čudesna obrana starog majstora o kojoj će se još dugo pričati

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Vardar i Wisla Plock odigrali su dramatičnu uzvratnu utakmicu u Skoplju osmine finala Lige prvaka. Vardar je na kraju slavio sa 25:24 nakon što je prva utakmica u Poljskoj završila 30:30.

27.3.2016.
15:37
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Poljaci su promašili dva napada za izjednačenje, a Vardar jedan napad za uvjerljiviju pobjedu. Najefikasniji kod Vardara bio je Alem Toskić s osam golova, dok je naš Igor Karačić zabio četiri gola, a Luka Cindrić tri pogotka. Kod Poljaka najefikasniji je bio Dimitri Žitnikov sa sedam pogodaka.

Sačuvao pobjedu u Skoplju

Službena stranica EHF-a izdvojila je sjajnu obranu nekad najboljeg rukometnog vratara svijeta Arpada Šterbika (36) koji je skinuo sjajan udarac srpskom rukometašu Ivanu Nikčeviću sa šest metara. Vratar rođen u Španjolskoj, koji je u svojoj karijeri nastupao za dvije reprezentacije, Srbiju i Crnu Goru te sad Španjolsku, obranio je vrlo važan udarac pivotu Wisle u 59. minuti susreta pri rezultatu 25:24 za Vardar i tako sačuvao pobjedu u rukama svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardar će u četvrtfinalu ovoga cijenjenog natjecanja igrati protiv mađarskog Veszprema, dok Kielce čeka pobjednika dvoboja između Montpelliera i Flensburg-Handewitta. U prvom susretu Flensburg je pobijedio u Francuskoj 28:27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se za ulazak u četvrtfinale bori i hrvatski "vječni" prvak PPD Zagreb kojeg očekuje gostovanje kod Rhein-Neckar Lowena. Njemački sastav brani pobjedu od jedan razlike ostvarenu u Areni. Pobjednika ovog para u četvrtfinalu čeka jaki francuski PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo