'OVO ŠTO SE DOGODILO JE ŠOKANTNO': / Duvnjak iskreno progovorio po dolasku iz Montpelliera pa poslao poruku hrvatskim navijačima

Image

'Nažalost, sreća nije bila na našoj strani, ali u budućnosti hoće. Igrali smo najjači turnir.

15.3.2021.
10:18
VOYO logo

Hrvatski rukometaši vratili su se u Zagreb u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima. Hrvatska nije uspjela osigurati nastup na Olimpijskim igrama jer je Portugal pobijedio Francusku Prvi je to put da smo propustili Olimpijske igre nakon 2000. godine.

"Mi smo dali sve od sebe u ove tri utakmice. Pokazali smo da možemo puno, ali i da moramo raditi na sebi. Možemo bolje, to je evidentno, ima tu mladih koji će e u budućnosti pokazati. Ne trebamo potonuti, trebamo gledati u budućnost koja znam da je svijetla. Hrvatska će uvijek biti jaka. Većinom smo bili dobri na ovom turniru, ovo je tek početak ove nove hrvatske generacije“, rekao je Željko Musa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Igor Karačić.

"Nismo se ovome nadali. Izbornik i stručni stožer odlučit će što dalje. Mogu reći da sam ponosan na sve dečke kako su odradili cijeli ovaj turnir. Puno igrača došlo je samo da pomognu reprezentaciji. Dali smo sve od sebe i velika je ovo šteta. Ne treba puno kukati, idemo naći najbolji recept za dalje“, rekao je po dolasku u Hrvatsku Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JESU LI FRANCUZI NAMJERNO IZBACILI HRVATSKU? /

Čak su i njihovi navijači primijetili što se događalo u Montpellieru

Image
JESU LI FRANCUZI NAMJERNO IZBACILI HRVATSKU? /

Čak su i njihovi navijači primijetili što se događalo u Montpellieru

Ne ide bez navijača

"Ovo je definitivno šokantno. Pratili smo utakmicu. Nadali smo se da će Francuska pobijediti, pogotovo kad su vodili 28:25, ali to se nije dogodilo. Čestitam Portugalu koji je zasluženo prošao dalje, Mi ne možemo sebi ništa zamjeriti i to je ono najbitnije", rekao je po dolasku u Zagreb kapetan Domagoj Duvnjak.

"Nažalost, sreća nije bila na našoj strani, ali u budućnosti hoće. Igrali smo najjači turnir. S 4 boda smo ispali, ali odigrali smo odlično, od utakmice s Francuskom pa do Portugala protiv kojeg smo se vratili i pobijedili. Za budućnost hrvatskog rukometa ne treba brinuti“, rekao je Duvnjak pa poslao poruku navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volimo vas. Bez vas ne možemo i to se ovdje pokazalo. Nadamo se da ćemo se zajedno radovati na Europskom prvenstvu u siječnju“, zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo