NOVI UDARA NA AMBICIJE RUKOMETAŠA ZAGREBA: / 'Vuglač ima ozljedu koja je češća kod bodybuildera ili dizača utega'

Image
Foto: PIXSELL

"Pukla je tetiva pektoralisa u desnom ramenu koja je jako rijetka ozljeda, ne događa se u rukometu skoro nikada", rekao je Saračević

12.2.2018.
23:36
PIXSELL
VOYO logo

Mario Vuglač (26), igrač PPD Zagreba, taman se počeo podizati u formi kada ja na gostovanju kod Wisle prošle subote morao ranije napustiti teren zbog ozljede. Zagreb je tu utakmicu izgubio rezultatom 27-24 i dodatno si zakomplicirano šanse za prolazak skupine, a talentirani Vuglač saznao je loše vijesti.

Naime, zbog teške ozljede morat će na operaciju, a zatim ga čeka i duži oporavak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo što se dogodilo s Vuglačem dogodilo se, tu se ništa ne može promijeniti. Pukla je tetiva pektoralisa u desnom ramenu koja je jako rijetka ozljeda, ne događa se u rukometu skoro nikada, možda nekada, ali to je ozljeda koja je češća kod bodybuildera ili dizača utega", rekao je trener Zagreba Zlatko Saračević za službenu stranicu.

Očekuje se da bi se Vuglač na teren mogao vratiti za četiri mjeseca, a niti prije nije imao sreće s ozljedama. U jednom je periodu imao tri operacije na šuterskom ramenu te dvije godine nije odigrao utakmicu, a zatim se dogodila i ozljeda koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo