težak ispit pred blagdane / Nepobjedivi Nexe uoči zimske stanke dolazi na megdan Veselinu Vujoviću: 'Neće im biti lako!'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Od 19 sati momčad Hrvoja Horvata gostuje u Nišu kod Železničara, predvođenog Veselinom Vujovićem

19.12.2018.
13:44
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaše našićkog Nexea u 13. kolu SEHA lige, posljednjem prije zimske stanke, čeka težak ispit. 

Od 19 sati momčad Hrvoja Horvata gostuje u Nišu kod Železničara. Iako su na tablici treći odozdo, momčad iz Niša vodi dobro nam poznati trener Veselin Vujović, čovjek izvanrednih trenerskih kapaciteta koji je svojevremeno momčad PPD Zagreba i reprezentaciju Slovenije podigao na višu razinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su u posljednja dva kola upisali poraze, ipak treba uzeti u obzir kako su na drugoj strani parketa stajali Vardar i Meškov Brest te kako je Železničar u oba slučaja pružio solidne izvedbe. Svjestan je toga i Vujović, stoga u večerašnju utakmicu ulazi pozitivna stava.

"Nexe ima sjajan roster, njihovi igrači mogu pobijediti svaku momčad u ligi. Igraju izvanredan rukomet, pokriveni su na svakoj poziciji vrhunskim igračima, a velika snaga im je i u mladom treneru koji iz tih igrača uvijek izvlači maksimum. Iako su nas uvjerljivo pobijedili u Našicama, vjerujem da smo se otad itekako poboljšali i da im neće biti lako na našem terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje razmišljanje uoči utakmice ponudio je i trener Nexea Hrvoje Horvat. 

"U SEHA ligi nema lakih utakmica, zbog čega ćemo se pobrinuti da u ovu uđemo na pravi način. Prije zimske stanke večeras nas čeka još 60 minuta rukometa i moramo ih odigrati na maksimalnoj razini i učiniti sve što možemo za pobjedu", rekao je Horvat u izjavu za službenu stranicu SEHA lige. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo