TUŽNA ISTINA / Nakon što su Kauboji izborili SP, legenda hrvatskog rukometa istaknula jako bitnu stvar: 'Mi stvarno imamo problema na toj poziciji...'

'Sada ostaje ono najvažnije, dobro se pripremiti za ovo prvenstvo i nadam se da će se izbjeći ozljede', poručio je Šprem

16.4.2022.
22:01
VOYO logo

Hrvatski rukometaši opravdali su ulogu favorita i s dvije uvjerljive pobjede protiv Finske izborili su plasman na Svjetsko prvenstvo koje će se od 11. do 29. siječnja 2023. održati u Švedskoj i Poljskoj.

Hrvatska je prije tri dana pobjedom u Vantii (34-21) praktički izborila odlazak na SP, a Varaždinu je u subotu odradila formalnost i uvjerljivom pobjedom 36-22 (18-10) potvrdila plasman na 15. uzastopno svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada ostaje ono najvažnije, dobro se pripremiti za ovo prvenstvo, nadam se da će se izbjeći ozljede i da ono famozno prvenstvo koje je bilo ove godine s koronom da se više nikada ni u jednom obliku neće ponoviti, a da će Hrvatska opet biti konkurentna", rekao je stručni sukomentator RTL-a Goran Šprem za RTL Sport.

Image
BRAVO! /

Kauboji osigurali odlazak na Svjetsko rukometno prvenstvo! Hrvati pred punim tribinama uništili Fince

Image
BRAVO! /

Kauboji osigurali odlazak na Svjetsko rukometno prvenstvo! Hrvati pred punim tribinama uništili Fince

'Vjerujem da možemo daleko'

Osvrnuo se potom na današnju igru hrvatskih reprezentativaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su igrali fenomenalno i to bi bilo sada stvarno previše da nam je Finska stvarala probleme. Finska je tu došla spletom okolnosti jer Ukrajina nije mogla igrati tu utakmicu. To je tako u sportu, nadam se da će Ukrajinci dobiti wild card koji je Svjetska rukometna federacija ostavila. Mi smo pokazali da smo dominantni, samo da nas zaobiđu ozljede i vjerujem da možemo daleko."

Povratak 'velikih zvijezdama'

Vratili su se reprezentativci poput Marina Šege i Igora Karačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokazali su da su oni nositelji te reprezentacije i dalje. Ovo je jedno od Svjetskih prvenstava koje Hrvatska mora dobro iskoristiti da budućnost hrvatskog rukometa sljedećih pet do sedam godina", komentirao je Šprem, a za kraj je prokomentirao i vratarske pozicije:

"Mi stvarno imamo problema na toj poziciji. Nikako da zadnjih deset godina da uhvatimo pravi turnir gdje će nas golmani nositi. Branio je Šego prvenstvo prije dvije godine, ali nemamo mi taj kontinuitet da nam pet do sedam godina brani neki duo. Nadam se da će sada Šego i Mandić biti taj duo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo