'Možda prodamo Marka Kopljara da riješimo kredit'

'S obzirom na sve što su klub i reprezentacija osvojili u 20 godina, među perjanicama smo hrvatskoga sporta.

29.5.2011.
17:06
VOYO logo

"Biti stalno najbolji, biti u vrhu, nije lako. Dobio sam državno odlikovanje među prvim sportskim djelatnicima, zajedno s Mirkom Novoselom i Ćirom Blaževićem. Nekima sam postao problem nakon osvojenog olimpijskog zlata u Atlanti, rekli su mi to. Da se ne bavim rukometom koji ima vrhunske rezultate, nikome ne bih bio zanimljiv. Ovako, probleme rade sredine koje se ne mogu organizirati, koje su željele silom na vrh i potrošile mnogo novca, a nisu uspjele. Teško je srušiti Zagreb. Mi imamo najveći proračun u našoj ligi i ne smijemo si dopustiti da gubimo od onih koji imaju manje", objasnio je 'alfa i omega' hrvatskog rukometa toliku dominaciju CO Zagreba.

"Naš je proračun u ovoj sezoni bio oko četiri milijuna eura, zbog Lige prvaka, a u sljedećoj ga želimo ga sačuvati na istoj razini. S tim se novcima možemo boriti za ulazak među osam najboljih u Ligi prvaka, sa šest milijuna bili bismo sigurno među tih osam. Pogledajte: Lacković, naš igrač, vrhunski, Hamburg stoji u bruto iznosu oko 550 tisuća eura godišnje. A oni imaju deset Lackovića. Mi to ne možemo platiti", priznao je Zoran Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi klubovi žive od kredita i povećavaju dug. Mi imamo samo jedan koji smo uzeli za Balićev dolazak. Dio smo otplatili, ali to nam je omča oko vrata. Ne krijem, dođe li zadovoljavajuća ponuda, prodali bismo Marka Kopljara kako bismo pokušali riješiti taj kredit", otkrio je Zagrebov gazda plan za financijski 'spas' kluba.

Vezani članci:

arti-201105150130006 arti-201105080346006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo