KAUBOJI SU PRVO U POTPUNOSTI POTONULI, A ONDA SE IZVUKLI: / Pogledajte savršenu asistenciju Duvnjaka i brzu kontru naših

Image

Nakon prvog poluvremena rezultat je 9:12 u korist Portugalaca

13.3.2021.
19:45
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija stigla je u četvrtak Montpellier, gdje se od petka do nedjelje bori za plasman na Olimpijske igre u Tokiju s reprezentacijama Francuske, Portugala i Tunisa.

Nakon jučerašnjeg poraza od Francuske, Kauboje danas očekuju Portugalci, a nakon prvog poluvremena rezultat je 9:12 u korist Portugalaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivao se preokret u drugome poluvremenu, ali odmah na početku Kauboji su potonuli još više. Hrvatska je i izgubila loptu u samome početku te je njihov napad, koji su počeli graditi, propao i poklonili su gol Portugalcima. Više pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ubrzo nakon toga Hrvatska se polako krenula izvlačiti i uslijedila je serija dobrih akcija, a jedna od njih je asistencija Duvnjaka za Mandića i savršena kontra. Pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat je u petak skratio momčad s 20 na 16 igrača. Susret s tribina tako prate golman Mate Šunjić, pivot Ilija Brozović te desni vanjski Luka Šebetić i lijevi vanjski Halil Jaganjac.

U nedjelju će (18.30) izabranici Hrvoja Horvata igrati svoju zadnju utakmicu, protiv Tunisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo