Karabatić otkrio tko mu se sviđa nakon Blanke!

Slavni rukometaš Francuske i jedan od najpoželjnijih neženja današnjice, jedna je od najvećih zvijezda Europskog prvenstva u Srbiji.

19.1.2012.
13:00
VOYO logo

Ovaj rođeni Nišlija trenutno je u Novom Sadu, gdje Francuska u skupini C vodi veliku borbu za što bolju poziciju u drugom krugu. Za Francuze je Europsko prvenstvo počelo senzacijom, izgubili su od Španjolske 29:26, a francuski mediji su za poraz okrivili upravo Karabatića i vratara Omeyera, koji je imao samo šest obrana.

Bio je to prvi poraz Francuske na velikim natjecanjima nakon tri godine, ali to nije nimalo utješilo njihovog izbornika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvu utakmicu smo izgubili, pa nas trener nije pustio u provod. Nisam vidio skoro ništa, osim onog što zapazimo iz autobusa dok se vozimo od hotela do dvorane. Vidio sam samo glavnu ulicu i kafić Novaka Đokovića, gdje bih svakako volio malo izaći. Još uvijek nismo imali vremena za izlazak jer po čitav dan treniramo, ali tome se nadamo u najskorije vrijeme", izjavio je Karabatić u razgovoru za portal Alo.

Najbolji sportaš Francuske u prošloj godini ujedno je i jedan od najpoželjnijih neženja današnjice. Naravno, nije mogao izbjeći pitanje o novoj djevojci, točnije, koju bi to curu nakon Blanke volio vidjeti da ga bodri na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od meni poznatih žena, uz moju majku, volio bih u publici vidjeti Anu Ivanović. Ne palim se na pjevačice, pogotovo ove novokomponirane. Također, bio bih sretan da u publici na nekom mom meču bude i Novak Đoković jer je to čovjek kojega posebno poštujem", otkrio je Nikola te zaključio da mu je sport ipak na prvom mjestu:

"O ženidbi trenutno uopće ne razmišljam. Mislim samo na sport i na titule. Preokupacija su mi medalje. Mislim da život brzo prolazi i da vrijeme treba maksimalno iskoristiti i provesti ga s najmilijima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo