Sjajne vijesti / Kapetanica Kraljica šoka odlazi iz Mađarske! Iduće godine će vjerojatno igrati Ligu prvakinja

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Za Katarinu Ježić će ovo biti četvrti inozemni angažman nakon što je nastupala za Budućnost iz Podgorice, HCM Baia Mare i Siofok

23.3.2022.
18:34
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Katarina Ježić (29), kapetanica ženske rukometne reprezentacije Hrvatske napušta mađarski KC Siofok te prelazi u najjači turski klub Kastamonuo, objavio je turski portal Hentbolhaber.net.

Ježić će iduće godine nastupati i u Ligi prvakinja, jer je Kastamonu najjača turska ekipa te bi i iduće sezone trebao igrati najjače europsko natjecanje. S našom reprezentativkom put Turske iz Siofoka će i danska igračica Simone Bohme koja pokriva poziciju srednjeg vanjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove dvije akvizicije potvrđuju sve ozbiljnije europske ambicije trofejnog turskog kluba. Naime, ove godine su u grupi sa Savenhofom, Odenseom, Krimom, Metzom, moskovskim CSKA-om i Gyorom ostvarile 14 poraza zauzevši posljednje mjesto.

Image
Novi ugovor /

Poznato je gdje karijeru nastavlja odlični hrvatski reprezentativac Ante Gadža

Image
Novi ugovor /

Poznato je gdje karijeru nastavlja odlični hrvatski reprezentativac Ante Gadža

Dvije Crnogorke je čekaju u Turskoj

S druge pak strane, Kastamonu je ove godine na vrhu tabele u turskom prvenstvu s dva boda prednosti ispred Yalikavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarinu Ježić će u Kastamonuu dočekati dvije Crnogorke, Majda Mehmedović i Milena Raičević. Crnogorska kolonija u Kastamonuu bi bila i brojnija da Jovanka Radičević i Marina Rajčić ne napuštaju ekipu na kraju sezone.

Za Ježić će ovo biti četvrti inozemni angažman nakon što je nastupala za Budućnost iz Podgorice, HCM Baia Mare i Siofok. Pivotkinja hrvatske reprezentacije ima broncu s Eura 2020. godine, a 2014. godine ju je Balkan Handball proglasio najboljom mladom pivotkinjom na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo