Kakva Francuska, Danska, Hrvatska... evo tko je za legendarnog Hrvata najbolji na SP-u

Proslavljeni hrvatski rukometaš, danas sukomentator na SP-u za RTL Zlatko Saračević, prokomentirao je dosadašnji tijek Svjetskog prvenstva u Kataru i otkrio neka svoja viđenja na turniru.

23.1.2015.
15:26
VOYO logo

Legendarni hrvatski rukometaš, čovjek čiji je šut imao razornu moć Zlatko Saračević, za Sportske je odgovorio na nekoliko kratkih i zanimljivih pitanja. Prvo je, naravno, prokomentirao Hrvatsku...

"Protiv Makedonije u drugom poluvremenu jako dobra, posebno u napadu, gdje je zabijeno 14 golova s vanjskih pozicija. To je veliki napredak. Na dobrom smo putu. Nismo još blizu maksimuma".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko za Saračevića igra najbolje na natjecanju?

"Švedska, našli su se, očito, djeluju vrlo uvjerljivo i obrambeno i napadački".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka?

"Dobri su, ali to nije iznenađenje jer su to igrači Kiela, Löwena i Berlina, koji igraju vrhunski. Ne znam koliko će biti dobri kada budu odluke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuze ne spominjete? Ipak su oni naši najveći suparnici...

"Ne briljiraju, nešto ne štima unutar njih, tim više što su smijenili kapetana usred prvenstva. No, kod njih obično pukne pozitivno, ali znalo je biti i negativno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danci koji su također uz samom vrhu?

"Vuku se, Hansen nije dobar kao inače. Takve baš ne volim. Kada treba, najbolji su. Treba reći da su u Srbiji 2012. mogli otpasti da je Lazarov zabio zicer, a otišli su do kraja. A to je gotovo ista momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski prvak Španjolska?

"Svi su rekli, golmani su problem, a golmani su im najbolji. Svaka utakmica po 20-ak obrana. Iznenadili su, makar su svjetski prvaci".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo