TRAGIČAR ČIJA NAS JE OZLJEDA UOČI EURA ITEKAKO POGODILA: / Ovim je pokazao kakav je suigrač i čovjek; 'Upravo ću to napraviti'

Image
Foto: HRS

'To je tako u sportu, vjerujem da ću iz ovog izaći još jači. Što te ne slomi, ojača te'

7.1.2020.
15:30
HRS
VOYO logo

MVP s prošloljetnog juniorskog SP-a za igrače do 21 godine starosti Ivan Martinović (22) neće igrati za Hrvatsku na Euru koje za naše počinje za dva dana u Grazu susretom u skupini A protiv Crne Gore, a koje ćete moći pratiti na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, kao i portale Net.hr, RTL.hr te Sportnet.

Naime, jučer navečer je na treningu u Poreču naš megatalentirani desni vanjski ozlijedio gležanj. Nakon krilnih igrača Lovre Mihića, 19-godišnjeg srebrnog juniora Frana Milete i kvalitetnog šutera Luke Šebetića, ovo je četvrta ozljeda u hrvatskoj reprezentaciji, a minimalan oporavak Martinovića trajat će mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
HRVATSKA SPASILA BIH RUKOMET: /

Ključni čovjek tamošnjeg rukometa za Net.hr: 'Veliki domoljubi samo čuvaju svoje fotelje'

Image
HRVATSKA SPASILA BIH RUKOMET: /

Ključni čovjek tamošnjeg rukometa za Net.hr: 'Veliki domoljubi samo čuvaju svoje fotelje'

Pukla peta metatarzalne kosti, danas nakon pregleda dobio longetu

Nažalost, Ivanu je pukla peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Sad mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija. "Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana", kako je to izjavio Krešimir Rotim, liječnik reprezentacije...

Nazvali smo Martinovića tijekom utorka popodne kako bi nam prokomentirao situaciju. Nije mu lako. Razočaranje je veliko, tim više jer je Ivan sanjao o nastupu na Euru, svom prvom za seniorsku selekciju rukometne reprezentacije Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, loše sam. Teško mi je ovo palo, toliko da vam ne mogu opisati", kazao nam je razočarani Ivan Martinović...

Uz suigrače i na štakama ako treba

"Imali smo taktički trening, bio sam u napadu i krenuo s loptom. No, kako sam u tom trenutku pao, nekako sam stao na nečiju nogu, izvrnuo ju, i kost mi je pukla. Jutros sam se zaputio u Zagreb na slikanje. Tata je upravo na putu za Zagreb, dolazi po mene. Međutim, to ne znači da neću biti uz momčad. Idem na štakama podržati dečke, moram biti uz njih, želim biti prisutan kad budu igrali. To je tako u sportu, vjerujem da ću iz ovog izaći još jači. Što te ne slomi, ojača te", kazao nam je Ivan Martinović i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću sad tugovati previše, barem ću pokušati da tako bude. Rekli su mi i u reprezentaciji da dignem glavu, da će biti sve u redu. Još uvijek mi stižu tu na wapp grupu poruke suigrača iz reprezentacije. Stvarno imam najveću njihovu podršku i potporu. To je život, to je sport. Marić mi je rekao kako je on imao istu ozljedu. Svi su mi dali podršku, i Duvnjak i svi ostali. Moram biti jak i bit ću sigurno najveći navijač ove reprezentacije", oduševio je svojim planom Ivan Martinović, kao i željom da i na štakama bude uz reprezentaciju.

Červaru ostala još dva ljevaka s popisa

Izborniku Lini Červaru tako su ostala još dva igrača ljevaka s popisa. Bombarder i jedan od naših stožernih igrača Luka Stepančić i mladi i talentirani, 210 cm visoki potencijalni nasljednik Marka Kopljara, 21-godišnji igrač PPD Zagreba Josip Vekić, a kojeg od njih će voditi saznat će se tijekom večeri na konferenciji za novinare koja je zakazana u 17,30 sati. Za pretpostaviti je, ipak, kako će to biti Luka Stepančić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će sutra krenuti u 9,00 sati iz Zagreba prema Grazu koji je domaćin našoj A skupini u kojoj su osim Hrvatske reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije. Prvu utakmicu, izabranici Line Červara odigrat će u četvrtak, 9. siječnja u 20,30 sati, protiv Crne Gore.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo