REAKCIJA IZBORNIKA / Hrvoje Horvat komentirao veliku pobjedu Hrvatske nad Srbijom: 'Moram se malo ljutit na neke svoje igrače zbog te akcije'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nakon velike i važne pobjede izbornik Hrvoje Horvat stat će pred kameru RTL-a i dati svoje dojmove

15.1.2022.
22:07
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija nadigrala je Srbiju u drugom kolu Europskog rukometnog prvenstva u Mađarskoj. Popularni Kauboji slavili su sa 23:20 i sada su ponovo u igri za prolazak u drugi krug natjecanja.

Nakon velike i važne pobjede izbornik Hrvoje Horvat stao je pred kameru RTL-a i podijelio svoje dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prava muška utakmica, u studiju su eksperti vjerojatno rekli sve šta trebamo popraviti. Ja bi istaknuo hrvatsko srce na ovako važan dan, Dan državnosti. Hvala svima koji su vjerovali i dečkima koji su vjerovali, evo recimo Musa i Ravlić došli su u dva po noći", započeo je izbornik.

"Ispadamo, vraćamo se, dolaze nam novi igrači, danas smo šetali po dvorani. Ovdje je rukomet u drugom planu", požalio se malo izbornik na uvjete i probleme s ozljedama i koronom pa je otkrio da zapravo ništa i ne može planirati te da zamjera dečkima kako su izveli zadnji napad protiv Srba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moram se ljutit na njih zbog zadnjeg napada

"Ne brojimo koliko često mijenjamo planove, ja volim igrati protiv Španjolaca, njih je lako pročitati, striktno su posloženi i kad im ubacite kamenčić u stroj gotovi su. Moram se malo ljutit na neke svoje igrače zbog ovog zadnjeg napada, ali dobro", rekao je izbornik i zatim još naglasio koliko uživa u svom poslu.

"Preuzeo sam reprezentaciju u pravom trenutku, izazovno je vrijeme za i to me veseli, nakon ovog prvenstva sve će bit kamilica, tako se raste", veli Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VALJDA NE HODA TAKAV PO ULICI /

Zanimljivi prizori s utakmice Hrvatske i Srbije. Na tribinama snimljen naš navijač sa zastrašujućom maskom

Image
VALJDA NE HODA TAKAV PO ULICI /

Zanimljivi prizori s utakmice Hrvatske i Srbije. Na tribinama snimljen naš navijač sa zastrašujućom maskom

Fizioterapeut ima koronu

Posebno je pohvalio navijače. "Apsolutno je gušt ući u ovakvu dvoranu i atmosferu i znamo da će ih biti sve više i više, pogotovo sada kad su dečki ovako odigrali", komentirao je atmosferu.

Otkrio je kako imaju velikih problema s koronom. "Sada strahujemo jer nam je fizioterapeut pozitivan, on je izložen jer je u kontaktu sa svim igračima. Moramo pazit da ne upadnemo u zamku ispuhanog balona, da se ne ispraznimo, moramo pristupiti ratnički protiv Ukrajine. Što se tiče ozljeda Jelinić i Halila, oni će biti dobro", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo