REAKCIJA IZBORNIKA / Njegove riječi glasno će odjeknuti. Horvat nakon velike pobjede Hrvatske poslao poruku Srbima: 'Možete vi pobijediti Francuze, ali...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski rukometaši okončali su zadnju utakmicu u skupini pobjedom protiv Ukrajine i sada čekaju ishod dvoboja Francuska - Srbija

17.1.2022.
19:32
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u dvoboju 3. kola skupine C Europskog prvenstva u Szegedu Ukrajinu s 38-25 (18-13).

Hrvatski rukometaši okončali su zadnju utakmicu u skupini pobjedom protiv Ukrajine i sada čekaju ishod dvoboja Francuska - Srbija, koji će odlučiti o drugom mjestu u skupini. Izabranike Hrvoja Horvata nije omela niti jutrošnja vijest o zarazi Davida Mandića i Željka Muse, koji su u izolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice izbornik je podijelio svoj dojmove.

"Uvjerljivo smo slavili, ali da nam ide po planu ne ide. U drugom poluvremenu pokušali smo odmoriti igrače i pokušali smo se krpati, i odmorit igrače do drugog kruga", rekao je u uvodu izbornik i zatim kratko komentirao ogled Srbije i Francuske o kojem ovisi naš prolazak u drugi krug. Ako Srbi pobijede s više od dva razlike, Hrvati ispadaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslao poruku Srbima

Horvat je stoga poslao Srbima znakovitu poruku. "Već je poznato, Srbi imaju odličan tim i jakih pojedinaca, mogu oni dobit francuze, ali nas ne mogu", rekao je Horvat i komentirao što sada slijedi.

"Nemamo dugoročne planove, nije bilo smisla. sad ćemo podvući crtu zbrojit se i oduzet i onda vidjet kako ćemo dalje", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno trenera ovdje ekipa napravilo grešku i kukaju o neregularnosti prvenstva, stalno neki izgovori, i onda se predaju, mi se ne predajemo, rješavamo probleme u hodu i ne damo se, dobro smo se postavili", zaključio je.

Francuzi moraju dobiti

Spomenimo i kako su Ivan Martinović i Marin Šipić postigli su po sedam golova, Marin Jelinić je zabio šest, a Tin Lućin pet golova, dok je Ukrajinu predvodio Dmitro Artemenko s pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska i Hrvatska imaju po četiri boda, Srbija ima dva, a Ukrajina je na dnu bez bodova. Hrvatsku u drugi krug u Budimpeštu vodi bilo kakva pobjeda Francuske.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo