Hrvatsku čeka drama nad dramama: 'Uh, daj Bože pobjedu!'

Hrvatska rukometna reprezentacija ponovno je u polufinalu Europskog prvenstva.

22.1.2014.
22:44
VOYO logo

Izbornik Slavko Goluža bio je toliko oduševljen pobjedom da prvi put nakon dugo vremena nije svoje javljanje za HTV započeo tradicionalnom čestitkom igračima. Ali zato je odmah na početku upozorio.

"Prije svega, ja bih malo spustio euforiju, ima se još igrati. Ušli smo malo nervozno u utakmicu, ali mi smo bolja reprezentacija od Poljske i samo smo to trebali dokazati na terenu. Malo nam je falilo da se odvojimo tijekom prvog poluvremena, ali po meni je bilo ključno što smo uveli obranu 5-1 u drugom dijelu. Napravili smo razliku, odigrali pametno u napadu i to je bilo to", započeo je Goluža i okrenuo se petku i polufinalu s Danskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo se sada dobro odmoriti. Imamo put, moramo putovati, i zato ne smijemo noćas izgubili ovu noć. Trebamo se dobro pripremiti za polufinale, želimo ostaviti zadnji atom snage na terenu, dati sve od sebe i želimo ispasti pobjednici. Mislim da sam sve rekao", rekao je Goluža, ali ipak dodao:

"Veliki pozdrav i zahvala našim navijačima koji žive uz nas i koji proživljavaju sve ove trenutke s nama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od igrača koji je ostao dužan navijačima u prvom poluvremenu bio je Damir Bičanić. Niti jedan gol ili pokušaj, da bi u drugom dijelu eksplodirao i zabio pet komada, neke u trenucima kad se utakmica lomila.

"Ja znam da ja mogu i znam što mogu, ali jednostavno taktika je bila takva i ja sam se podredio ekipi u prvom poluvremenu. Imali smo neke takve akcije da napadi u prvom dijelu idu više preko Marka i Domagoja, a kasnije je došao red i na mene. Oslobodio sam se i zabijao, ali ne opterećujem se tko će zabiti, bitno je da mi pobjeđujemo", rekao je Bičanić, a na spomen Danske je prvo duboko uzdahnuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uh, ja mislim da smo mi već sada napravili veliku stvar, ali dat ćemo sve od sebe protiv Danske. Danci su u svojoj dvorani, pred svojom publikom, ali mi ćemo se baciti na glavu pa što bude. Daj Bože pobjedu!", poručio je Bičko.

Skupina I: Španjolska – Makedonija 33-22 Austrija – Mađarska 25-24 Danska – Island 32-23

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Danska 10, 2. Španjolska 8, 3. Island 5, 4. Mađarska 3, 5. Makedonija 2, 6. Austrija 2

Skupina II: Rusija – Bjelorusija 39-33 Švedska – Francuska 30-28 Hrvatska – Poljska 31-28

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Francuska 8, 2. Hrvatska 8, 3. Poljska 6, 4. Švedska 6, 5. Rusija 2, 6. Bjelorusija 0

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo