EVO GDJE GLEDATI / Hrvatski rukometaši protiv Egipta bruse formu za Olimpijske igre u Parizu

Image
Foto: HRS

Hrvatska igra u subotu, 6. srpnja od 16.30 sati s prijenosom na glavnom kanalu RTL-a te na platformi Voyo

1.7.2024.
14:54
HRS
VOYO logo

Hrvatski rukometaši pripremaju se za sudjelovanje na Olimpijskim igrama u Parizu od 26. srpnja do 11. kolovoza. U prvoj fazi priprema za OI, Hrvatska će odigrati prijateljski susret protiv Egipta u Varaždinu, u subotu, 6. srpnja od 16.30 sati s prijenosom na glavnom kanalu RTL-a te na platformi Voyo uz komentare Ivana Bilića.

Image
Dogovor postignut /

Hrvatski grad domaćin je rukometnog SP-a: U Varaždin stižu europski prvaci

Image
Dogovor postignut /

Hrvatski grad domaćin je rukometnog SP-a: U Varaždin stižu europski prvaci

Prva faza priprema započela je u Prelogu treninzima tjelesne spreme, ali i uigravanjima na terenu uz izbornika Dagura Sigurdssona, trenera Denisa Špoljarića te trenera vratara Valtera Matoševića. Nakon operacije Dominik Kuzmanović osjeća se dobro, a reprezentaciji se priključio i Ivan Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HRS

Izbornik je na pripreme pozvao 20 igrača, a zbog ozljede Davida Mandića, pozvan je i Lovro Mihić. Osim Pavlovića, izabranu vrstu čine:

Matej Mandić (Zagreb), Dominik Kuzmanović (Nexe), Filip Ivić (Chambery), Sandro Meštrić (Kielce), Marin Jelinić (Pick Szeged), Lovro Mihić (Wisla Plock), Mario Šoštarić (Pick Szeged), Filip Glavaš (Zagreb), Marko Mamić (Leipzig), Zvonimir Srna (Zagreb), Domagoj Duvnjak (Kiel), Tin Lučin (Wisla Plock), Josip Šarac (Goppingen), Luka Cindrić (Dinamo Bukurešt), Ivan Martinović (Melsungen), Luka Lovre Klarica (Zagreb), Mateo Maraš (Tatabanya), Veron Načinović (Montpellier), Marin Šipić (Kriens-Luzern) i Nikola Grahovac (Balingen-Weilstetten).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HRS

S druge strane, Egipat, aktualni prvak Afrike, četvrta reprezentacija prošlih Olimpijskih igrana u Tokiju te sedma momčad prošlog Svjetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj, na ovogodišnjim ljetnim Olimpijskim igrama nalazi se u grupi B, dok se naši rukometaši natječu u grupi A. Iz te dvije grupe od po šest momčadi četiri će se plasirati u četvrtfinale. Hrvatska će odigrati prvu utakmicu grupnog natjecanja 27. srpnja.

Image
Foto: HRS

Kako izgleda Hrvatska igra manje od mjesec dana prije Pariza, pokazat će dvoboj protiv uvijek neugodnih Egipćana, u subotu, 6. srpnja od 16.30 sati s prijenosom na glavnom kanalu RTL-a te na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo