Golužina Hrvatska dobila bolnu pljusku!

Hrvatska reprezentacija izgubila je od Norveške u pripremnoj utakmici pred Svjetsko prvenstvo. Gosti su slavili s 38:35 i razgolitili sve probleme u Golužinoj momčadi.

7.1.2013.
16:34
VOYO logo

Primljenih 75 golova u dvije utakmice dovoljno govore kakav je propuh u obrani naše reprezentacije. I dok su u prvoj utakmici Kauboji uspjeli isčupati pobjedu, u drugom dvoboju nisu bili niti blizu trijumfu.

Igralo se brzo, gledatelji su mogli uživati u još jednoj golijadi, ali ne i igri naše reprezentacije. Već na poluvremenu su bili u minusu (18:20), a pauza je iskorištena za svečanost dodjele nagrada najboljim pojedincima u hrvatskom rukometu u 2012. godini. Slavko Goluža je dobio nagradu za najboljeg trenera, a tribine su ga izviždale i skandirale 'Ivano Balić'. Najbolja igračica je Andrea Penezić, a igrač Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je bio još gori. Nakon samo deset minuta igre Norveška je imala osam golova prednosti i spasa više nije bilo. Uspjeli su naši igrači doći samo na minus dva (30:32), ali to je bilo sve. Ivan Čupić s 12 golova bio je prvo ime naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo