EVO KAKO ŠPANJOLCI GLEDAJU UTAKMICU S HRVATSKOM, SMATRAJU DA ĆE TO BITI REVIJALNI SUSRET: / Pročitajte što pišu njihovi mediji

Image
Foto: VLADIMIR SIMICEK / AFP / Profimedia

Španjolci se nisu bavili pretjerano dubokom analizom hrvatske rukometne reprezentacije

22.1.2020.
12:01
VLADIMIR SIMICEK / AFP / Profimedia
VOYO logo

Rukometne reprezentacije Hrvatske i Španjolske u srijedu od 16 sati odigrat će utakmicu u posljednjem kolu skupine II na Europskom prvenstvu. To je susret koji će će odrediti konačan plasman u skupini jer uoči tog dvoboja obje momčadi imaju po osam bodova.

Image
KAPETAN SE OGLASIO UOČI ŠPANJOLSKE: /

'Ja pomažem koliko mogu, navijači su pravi pokretači Hrvatske'

Image
KAPETAN SE OGLASIO UOČI ŠPANJOLSKE: /

'Ja pomažem koliko mogu, navijači su pravi pokretači Hrvatske'

Pobjednik utakmice u polufinale ulazi s prve pozicije i tamo će igrati s drugoplasiranim iz skupine II, dok će drugi igrati s prvim iz druge grupe iz koje će u polufinale proći Norveška te Slovenija ili Mađarska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Proba za medalje'

Uoči dvoboja s Kaubojima, gotovo svi španjolski mediji najavljuju tu utakmicu kao probu za polufinale te se ne opterećuju time tko će završiti kao prvoplasirana momčad u skupini.

Upravo na taj način na utakmicu gledaju u madridskom AS-u u kojemu su objavili tekst s naslovom "Proba za medalje" i u njemu pojašnjava kako je riječ o revijalnoj utakmici prije pravih izazova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot

AS

Drugi madridski list, Marca, objavila je tekst naslova "Hrvatska se vrati oko svoje snažne jezgre" u kojoj analizira Kauboje, hvali hrvatsku obranu 5-1 i izdvaja Dominika Duvnjaka kao najboljeg igrača. Marca tekst zaključuje tvrdnjom da strateška znanja izbornika Line Červara poboljšavaju neuravnoteženu momčad te da će se Španjolcima suprostaviti opasna Hrvatska.

Image
Foto: Screenshot

Marca

U Mundo Deportivu utakmicom se bavi urednik Lluis Carles Perez u analizi naslova "Španjolska - Hrvatska, test za polufinale". Na samom početku naglašava se kako će to utakmica momčadi koje su izborile polufinale te da će pobjednik tamo izbjeći Norvešku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez hvali Kauboje i zaključuje kako je to poput Španjolske, momčad s mnogo resursa i s tri fenomenalna srednja vanjska Duvnjakom, Cindrićem i Karačićem koji briljiraju u obrani 5-1.

Image
Foto: Screenshot

Mundo Deportivo

Na RTL-u uoči utakmice Hrvatske i Španjolske moći ćete pratiti emisiju ‘Vrijeme je za rukomet’, a nakon utakmice i završnu analizu dvoboja od strane naših legendi Pere Metličića i Drage Vukovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo