ŠESTU GODINU U NIZU / Erste liga oplemenila i Split i u gradu pod Marjanom postala tradicija na Svetog Duju

Image
Foto: Balić and Metlicic handball Camp

Erste liga oplemenila i Split

11.5.2023.
12:12
Balić and Metlicic handball Camp
VOYO logo

Već je postalo tradicionalno da u Splitu na Svetog Duju mali rukometaši igraju turnir Erste Lige, najvećeg sportskog inkubatora u Hrvata.

Image
Image

Šestu godinu u nizu na Gripama se okupljaju mini rukometaši na turniru koji ih poziva projektnim sloganom "od male lopte do velike Arene" , a naviknuti na cjelodnevno druženje njihovi treneri i voditelji zbrajaju već uspjehe i brojne utakmice sa zanimljivim nadmetanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SAMO KRENI, RASTI I CVITAJ /

Valbruna u znaku najvećeg sportskog inkubatora mladih talenata u Hrvatskoj

Sve je više jasno da su prvi rukometni koraci vezani za malu spužvastu loptu koja im je i ovaj put vješto klizila iz ruku na radost svih koji su ih dopratili do splitske dvorane.

Od prvih utakmica do završnih borbi mali su se dalmatinski rukometaši veselili i brinuli, ali u konačnici su radosno napustili parket Gripa sa brojnim uspomenama i nagradama organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kod dječaka su bodove za jesenski dio, u kojem je i finalni turnir u prosincu, prvo mjesto ostvarili dječaci iz Dugopolja koji su slavili u susretu sa sinjskim Kamičkom 6-4, dok je u utakmici za treće mjesto BM 07 iz Splita pobjedio male rukometaše Hvara rezultatom 6-5.

U utakmicima djevojčica najbolje su bile igračice splitskog ŽRK Split 2010 koje su savladale ŽRK Dugopolje, a bornčane medalje osvojile su u utakmici za treće mjesto curice ŽRK Vela Luka sa Korčule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Djeca su dan zaštitnika grada Splita proslavila uz rukomet, svi učesnici iz Metkovića, sa Korčule, Vranjica, Dugopolja , Marine , Sinja , Vela Luke , Trogira imala su sjajan dan za pamćenje.

Image
Image

Još jedan Erste turnir upisuju velikim slovima u svojim prvim rukometnim naslovnicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo