Uoči utakmica sa Srbijom / Duvnjak ne odustaje: 'Hrvatska može do zlata, neke nam se stvari samo trebaju poklopiti'

Image
Foto: AP Images

Kapetan naše reprezentacije najavio je da se raduje kvalifikacijskim ogledima protiv Srbije

30.3.2019.
22:45
AP Images
VOYO logo

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak konačno je uhvatio dobru formu. Ozljede su, bar se tako čini, iza njega, a u intervjuu za Sportske novosti rekao je da mu je najveća želja osvojiti zlato s reprezentacijom.

"Reprezentacija je uvijek veliki motiv. SIgurno neću odustati, vjerujem da mi to možemo napraviti ponovo. Samo kažem, stvari nam se moraju poklopiti onako kako se nisu zadnjih par godina", rekao je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je Domagoj i o ozljedi koljena koja mu je zadavala velike probleme.

"Koljeno je dobro, sve bolje. Ne oitiče i ne stvara probleme. Svaki dan moram raditi s njim, ali ne stvara mi probleme", rekao je Duvnjak za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, kapetan naše reprezentacije najavio je da se raduje kvalifikacijskim ogledima protiv Srbije, pogotovo ogleda u Zadru u kojem očekuje veliku podršku naših navijača.

Što se tiče klupskog rukometa, Duvnjakov Kiel ove godine ne sudjeluje u Ligi prvaka, ali ima priliku uzeti trofej u EHF kupu. Ipak, veliki rezultat s hrvatskom reprezentacijom ostaje mu najveća želja, a predstojeće Europsko prvenstvo idealna je prilika da ju i ostvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo