DANSKE IGRAČE ŠOKIRALA JEDNA STVAR KOD HRVATSKE: / 'Nešto nam nije jasno i iznenađeni smo zbog toga. To nam je misterij'

Image

Odigrali su furiozno i razbili Hrvatsku s 38:26 s tim da je uragansko pometanje započelo u drugom poluvremenu

26.1.2021.
16:27
VOYO logo

Danska je ogromnom pobjedom ispratila hrvatsku rukometnu reprezentaciju sa Svjetskog prvenstva u Egiptu i to u utakmici koju su, praktički, igrali rasterećeno zbog toga što su ranije osigurali plasman u četvrtfinale.

Odigrali su furiozno i razbili Hrvatsku s 38:26 s tim da je uragansko pometanje započelo u drugom poluvremenu i samo je jačalo kako se poluvrijeme bližilo kraju. E sada, danskim igračima nikako nije jasno kako su se Hrvati tako pali u drugom dijelu, s obzirom na to da su bili u egalu cijelo prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Denmark's pivot Anders Zachariasen celebrates a goal during the 2021 World Men's Handball Championship match between Group II teams Denmark and Croatia at the Cairo Stadium Sports Hall in the Egyptian capital on January 25, 2021.,Image: 585975516, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Mislili smo da će ginuti'

"Ne mogu shvatiti što se dogodilo u drugom poluvremenu, to je misterij. Neke stvari s Hrvatima nisu jasne. Njihova momčad bila je u totalnom neredu, a mi koncentrirani", rekao je Mads Mensah Larsen o tom neobičnom poluvremenu u kojem je Hrvatska izgubila s deset razlike.

Iznenađen je bio i Kevin Moller. "Pogledao sam na semafor i vidio da vodimo 10 razlike. Onda sam shvatio da ih možemo totalno pregaziti. Naravno da me to iznenadilo, ne očekujete to od rukometne nacije kakva je Hrvatska. Bili su umorni i depresivni u drugom dijelu", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je Nikolaj Oris Nielsen poentirao veoma bolnom izjavom... "Mislio sam da će Hrvati poginuti za četvrtfinale", rekao je danski rukometaš Nikolaj Oris Nielsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo